blog-08

Wat is er nieuw in OpenText RightFax 20.2?

Blog / Nieuws

Wat is er nieuw in OpenText RightFax 20.2?

Softwareleverancier OpenText heeft met RightFax 20.2 de nieuwste release van de bekende fax-software uitgebracht. Inmiddels zijn door ECMsolutions de eerste implementaties succesvol uitgevoerd. Deze release van RightFax komt met een aantal nieuwe interessante mogelijkheden. In deze blog lichten we er een paar uit.

Verbeterde web-apps

Met RightFax heeft OpenText de web-applicaties voorzien van een flinke upgrade. Zo is het nu mogelijk om direct vanuit de Webadmin rapporten over onder andere het faxverbruik te genereren en beschikken beheerders over een nieuw dashboard met informatie zoals het aantal client connecties en actieve uitgaande faxberichten. Voor gebruikers introduceert OpenText de mogelijkheid om gebruik te maken van een Dark Mode en de toevoeging van een Preview Pane waarmee snel een voorvertoning van een faxbericht kan worden getoond, net zoals men dat bij Outlook gewend is. Ook de fat-client heeft deze toevoeging gekregen met deze nieuwe release

Integratie met Epic Healthcare Systems

Een volledig nieuwe integratie in Rightfax 20.2 is er een met een veelgebruikt systeem binnen de zorg; Epic Healthcare Systems. Met deze integratie kunnen faxberichten rechtstreeks vanuit het Epic systeem verstuurd worden, zonder dat daarbij een Rightfax client aan te pas komt. Voor medewerkers een tijdbesparende en productiviteitsverhogende oplossing waarbij alles naadloos in een systeem plaatsvindt.

Mogelijkheden workflows verder uitgebreid

Met Rightfax 20.2 bouwt OpenText verder aan de mogelijkheid om Workflows in Rightfax te gebruiken. Zo is het nu mogelijk om tijd limieten in te stellen en daarbij notificaties naar gebruikers te versturen wanneer een limiet wordt overschreden. Ook is het nu mogelijk om een workflow op verschillend eindpunten uit te laten komen, afhankelijk van het verloop van de workflow. Gebruikers kunnen voortaan zelf een fax uit een workflow halen en de data uit een al eerder voltooide workflow aanpassen, wanneer dit door een beheerder wordt toegestaan.

Heeft u ook interesse in een upgrade naar de nieuwste release van Rightfax? Bestaande Rightfax klanten kunnen gratis aanspraak maken op de upgrade media van deze nieuwe release. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden en nieuwe features te bespreken om ook uw upgrade naar Rightfax 20.2 tot een succes te maken.