Ontdek veilig mailen
De Cryptshare functies.

Cryptshare is meer dan alleen veilig mailen. Ontdek de Cryptshare functies en integratiemogelijkehden. Kies voor cloud of on-premise, werk in Outlook of de webclient en automatiseer bestandsoverdrachten met de API.

 

E-mail beveiliging.

Cryptshare versleutelt de inhoud van e-mail, waardoor medewerkers hun elektronische berichten en bestanden volledig veilig kunnen verzenden en ontvangen. De ontvanger van een bericht kan de inhoud alleen openen met een wachtwoord. Als verzender krijg je daarvan een bevestiging.

Zo weet je zeker dat gevoelige informatie niet in verkeerde handen terechtkomt. Alle contracten, persoonsgegevens en andere belangrijke informatie is veilig en versleuteld.

Verstuur (grote) bestanden.

Medewerkers genereren dagelijks grote hoeveelheden data (Powerpoints, Spreadsheets, CAD-bestanden en PDF’s). Dergelijke bestanden zijn veelal vrij groot, en ze worden eigenlijk alleen maar groter. Met Cryptshare is het delen van grote bestanden niet langer een uitdaging. Beperkingen van het bestandsformaat worden verwijderd uit populaire e-mailprogramma‘s en limieten kunnen door de beheerder eenvoudig worden ingesteld.

Hiermee elimineer je gratis Shadow-IT oplossingen zoals WeTransfer of DropBox, doordat grote bestanden nu via e-mail gedeeld kunnen worden.

Naadloze integraties.

Cryptshare kent een hoge gebruikersacceptatie. Dit komt door de naadloze integraties in vertrouwde e-mailomgevingen zoals MS Outlook, Dynamics NAV en Business Central. Een geïntegreerde Transfermanager toont je de status van alle berichten en bestanden die je via Cryptshare voor Outlook hebt verzonden en ontvangen.

Webclient
De Cryptshare webclient is eenvoudig te gebruiken voor de verzender en ontvanger. Als je e-mail kunt gebruiken, kun je ook Cryptshare gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres en een internetbrowser, er zijn geen gebruikersaccounts of complexe software-instellingen vereist.

 

Cryptshare

Cryptshare

Automatiseer met API’s.

Niet alleen medewerkers, maar ook sommige systemen genereren vaak gevoelige gegevens en grote bestanden die veilig moeten worden uitgewisseld met personen binnen of buiten de organisatie. Met behulp van de verschillende Cryptshare automatiseringstools kunnen bestandsoverdrachten getriggerd worden op basis van tijd of gebeurtenis en naar afzonderlijke ontvangers of distributielijsten. 

Deze tools kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het distribueren van commercieel materiaal, bankafschriften, batches klinische onderzoeksresultaten, contractwijzigingen, enzovoort.

  • Cryptshare Robot
  • Cryptshare JAVA API
  • Cryptshare .NET API
API whitepaper

Voldoe aan AVG wetgeving.

Het classificeren van gegevens is een belangrijke nalevingsnorm die wordt vereist door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Data classificatie van Cryptshare is eenvoudig in gebruik, waardoor het bewustzijn van e-mailbeveiliging wordt bevorderd.

Medewerkers worden zich bewust van het AVG-beleid. Cryptshare is een van de eerste oplossingen die eenvoudig geïntegreerd kan worden in archivering- & document informatiesystemen. Veel andere oplossingen voor e-mailbeveiliging kunnen niet aan deze eis voldoen.

Cryptshare Hosted

Cloud of on-premise.

ECMsolutions biedt Cryptshare sinds kort ook hosted aan (SaaS). Dit betekent dat er geen in-house infrastructuur nodig is en dat de Cryptshare omgeving snel kan worden ingericht en in gebruik kan worden genomen. Door de toegankelijkheid en schaalbaarheid van Cryptshare hosted kunt u de kosten zo laag mogelijk houden.

Samen met onze technology partner Global-E zorgen wij ervoor dat er automatisch backups worden gemaakt en updates tijdig worden uitgevoerd.

Waarom Cryptshare bij ECMsolutions.

In de afgelopen jaren hebben wij onszelf door ontwikkeld tot een servicegerichte organisatie waarin persoonlijk contact centraal staat.

Meer dan 25 jaar expertise in Secure Messaging.

Pionieers op het gebied van fax automatisering. In de loop der jaren uitgebouwd met Cloud, DMS en veilig mailen.

Snel en deskundig support.

Geen robots en chats, maar gewoon een mens een de lijn. Onze support engineers staan direct voor u klaar.

Persoonlijke aanpak.

Onze individuele aanpak en flexibiliteit worden al jaren gewaardeerd door onze klanten en partners.

Ontdek Cryptshare 
Aanmelden online demo

Meld je aan voor een online demonstratie en ontdek in 30 minuten hoe Cryptshare werkt. Vul je gegevens in en een van onze consultants zal contact met je opnemen om een juiste datum en tijdstip te bespreken.

NIEUW Probeer Cryptshare 30-dagen gratis
Probeer Cryptshare veilig mailen nu 30-dagen gratis binnen je organisatie en ontdek alle voordelen die Cryptshare te bieden heeft.


Direct een Cryptshare consultant spreken?

Bereik ons op +31 880 049 900

Meer informatie via e-mail?

Klik hier en stuur ons een bericht

 
 

Copyrights ©2020: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions