Cryptshare in een notendop.

ecmsolutions

ecmsolutions

E-mail beveiliging

Versleutel eenvoudig onderwerp, tekst en grote bestanden van je emails – met geavanceerde encryptie. Lees meer

Automatiseer API’s

Stroomlijn grote hoeveelheden emails met de Cryptshare Robot en automation API. Lees meer

Verstuur grote bestanden

Voeg eenvoudig grote bestandsbijlagen toe aan je e-mail met ongelimiteerde bestandsgrootte. Lees meer

Voldoe aan AVG wetgeving

Veilig mailen maakt medewerkers bewust van het AVG-beleid binnen de organisatie. Lees meer

Naadloze integraties

Integreer Cryptshare naadloos in MS Outlook, Office 365 en IBM Notes of werk via de browser integratie. Lees meer

Cryptshare Hosted

Niet alleen on-premise beschikbaar, maar ook hosted als Software as a Service (SAAS). Lees meer

E-mail beveiliging.

Cryptshare versleutelt de inhoud van e-mail, waardoor medewerkers hun elektronische berichten en bestanden volledig veilig kunnen verzenden en ontvangen. De ontvanger van een bericht kan de inhoud alleen openen met een wachtwoord. Als verzender krijg je daarvan een bevestiging.

Zo weet je zeker dat gevoelige informatie niet in verkeerde handen terechtkomt. Alle contracten, persoonsgegevens en andere belangrijke informatie is veilig en versleuteld.

Verstuur grote bestanden.

Medewerkers genereren dagelijks grote hoeveelheden data (Powerpoints, Spreadsheets, CAD-bestanden en PDF’s). Dergelijke bestanden zijn veelal vrij groot, en ze worden eigenlijk alleen maar groter.

Met Cryptshare is het delen van grote bestanden niet langer een uitdaging. Beperkingen van het bestandsformaat worden verwijderd uit populaire e-mailprogramma‘s en limieten kunnen door de beheerder eenvoudig worden ingesteld.

Hiermee elimineer je gratis Shadow-IT oplossingen zoals WeTransfer of DropBox, doordat grote bestanden nu via e-mail gedeeld kunnen worden.

Naadloze integraties.

Cryptshare kent een hoge gebruikersacceptatie. Dit komt door de naadloze integraties in vertrouwde e-mailomgevingen zoals MS Outlook en IBM Notes. Een geïntegreerde Transfermanager toont je de status van alle berichten en bestanden die je via Cryptshare voor Outlook hebt verzonden en ontvangen.

Webclient
De Cryptshare webclient is eenvoudig te gebruiken voor de verzender en ontvanger. Als je e-mail kunt gebruiken, kun je ook Cryptshare gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres en een internetbrowser, er zijn geen gebruikersaccounts of complexe software-instellingen vereist.

 

Cryptshare

Alle informatie op je gemak bekijken?
Ontdek alle voordelen van Cryptshare in één overzicht.

Cryptshare

Automatiseer met API’s.

Niet alleen medewerkers, maar ook sommige systemen genereren vaak gevoelige gegevens en grote bestanden die veilig moeten worden uitgewisseld met personen binnen of buiten de organisatie. Met behulp van de verschillende Cryptshare automatiseringstools kunnen bestandsoverdrachten getriggerd worden op basis van tijd of gebeurtenis en naar afzonderlijke ontvangers of distributielijsten. 

Deze tools kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het distribueren van commercieel materiaal, bankafschriften, batches klinische onderzoeksresultaten, contractwijzigingen, enzovoort.

  • Cryptshare Robot
  • Cryptshare JAVA API
  • Cryptshare .NET API

Voldoe aan AVG wetgeving.

Het classificeren van gegevens is een belangrijke nalevingsnorm die wordt vereist door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Data classificatie van Cryptshare is eenvoudig in gebruik, waardoor het bewustzijn van e-mailbeveiliging wordt bevorderd.

Medewerkers worden zich bewust van het AVG-beleid. Cryptshare is een van de eerste oplossingen die eenvoudig geïntegreerd kan worden in archivering- & document informatiesystemen. Veel andere oplossingen voor e-mailbeveiliging kunnen niet aan deze eis voldoen.

Cryptshare Hosted

Cryptshare Hosted.

ECMsolutions biedt Cryptshare sinds kort ook hosted aan (SaaS). Dit betekent dat er geen in-house infrastructuur nodig is en dat de Cryptshare omgeving snel kan worden ingericht en in gebruik kan worden genomen. Door de toegankelijkheid en schaalbaarheid van Cryptshare hosted kunt u de kosten zo laag mogelijk houden.

Samen met onze technology partner Global-E zorgen wij ervoor dat er automatisch backups worden gemaakt en updates tijdig worden uitgevoerd.

 

Verstuur je e-mails veilig.
Probeer Cryptshare 21-dagen gratis.

Probeer veilig mailen nu 21-dagen gratis binnen je organisatie en ontdek alle voordelen die Cryptshare te bieden heeft. Vul je gegevens in en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk up and running bent en beschikt over de juiste basiskennis.

Start mijn gratis proefperiode

Liever direct een consultant spreken? Neem contact op via: +31 88 004 99 00

100 % Duitse technologie

1500Corporate klanten

3000000TEVREDEN GEBRUIKERS

30LANDEN BESCHIKBAAR

“Cryptshare is bekroond met de 1e plaats in productcategorie “E-mailbeveiliging’ en werd finalist in de categorie ‘beste Cybersecurity-bedrijf’.”

Bekijk de laatste updates.

Hieronder vindt je de laatste trends en updates met betrekking tot veilig mailen en Cryptshare.

Een greep uit ons klantenbestand.

Wij zijn trots op de samenwerking met onze klanten. Onze klanten zijn vindbaar in veel verschillende sectoren zoals overheid, financiën, zorg, onderwijs en industrie.

Copyrights ©2018: ECMsolutions h.o. Metastore Nederland B.V.