Veilig mailen met Cryptshare

Met Cryptshare is veilige e-mailcommunicatie eenvoudiger dan ooit. Versleutel de inhoud van e-mail en voeg bestandsbijlagen toe zonder limietbeperkingen. Voldoe aan wet en regelgeving en elimineer Shadow-IT binnen de organisatie.

ECMsolutions, de Cryptshare specialist in Nederland.
Bij ECMsolutions heb je de beschikking over snel en deskundig ondersteuning door onze eigen Nederlandstalige Cryptshare engineers. Extra gebruikerstraining nodig of hulp bij implementatie? Geen probleem, we staan direct voor je klaar.

 

Download de Cryptshare Productsheet
Ontdek Cryptshare veilig mailen en download de productsheet!

Cryptshare in een notendop

Beveilig e-mailverkeer

Cryptshare versleutelt de inhoud van e-mail, waardoor medewerkers hun elektronische berichten en bestanden volledig veilig kunnen verzenden en ontvangen.

Grote bestanden delen

Voeg eenvoudig grote bestandsbijlagen toe aan je e-mail met ongelimiteerde bestandsgrootte en elimineer gratis Shadow-IT oplossingen zoals WeTransfer of DropBox.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Voorkom een datalek en ga veilig om met persoonsgegevens. Cryptshare maakt medewerkers bewust van het AVG-beleid binnen de organisatie.

Automatiseer met API’s

Met de Cryptshare API wordt data-uitwisseling en e-mailcommunicatie geautomatiseerd en versleuteld, zelfs met grote bestanden.

In de cloud of on-premise

In de cloud of toch liever je data in eigen beheer? Kies wat het beste past binnen je organisatie. Onze Cryptshare engineers zorgen ervoor dat u snel up-and-running bent.

Naadloze integraties

Integreer Cryptshare naadloos in MS Outlook, Office 365 of in een ERP zoals Dynamics NAV of Business Central. Door de webclient kun je vanuit elke locatie en device veilig mailen.

Cryptshare

Cryptshare

NIEUW

QUICK Technologie

De Cryptshare QUICK technologie is de laatste innovatie op het gebied van veilig mailen en elimineert de noodzaak om nieuwe wachtwoorden uit te wisselen tussen afzender en ontvanger. Eerst wordt er een eenmalig wachtwoord gebruikt om het systeem van de ontvanger te herkennen. Daarna creëert QUICK binnen enkele seconden een stabiele en permanente veilige verbinding.

Lees meer

 
 

Direct een vrijblijvende offerte

Geef aan hoeveel medewerkers er gebruik gaan maken van veilig mailen en ontvang binnen 1 werkdag een offerte voor Cryptshare direct in je mailbox. 

5-1010-4950-100Meer dan 100


Of liever eerst een online demo?

Meld je aan voor een online demonstratie en ontdek in 30 minuten hoe Cryptshare werkt. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een datum en tijdstip te bespreken.

Plan een online demo

De laatste ontwikkelingen

Copyrights ©2020: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions