Training Preview

IM4-characters

KnowBe4 Training Preview

Exclusief toegang tot ’s werelds grootste bibliotheek op het gebied van Security Awareness Training. Ontdek KnowBe4 via ECMsolutions. Meer dan 1000+ interactieve trainingsmodules met onder meer video’s, series en games. Geheel in Netflix-stijl.

Op zoek naar een geschikt platform voor phishing en Security Awareness Training?

Als IT of security manager snappen wij dat het soms lastig kan zijn om de juiste leverancier te vinden voor phishing simulaties en security awareness training. Om je te helpen de juiste keuze te maken krijg je nu via ECMsolutions exclusief toegang tot de trainingsbibliotheek van KnowBe4. Op deze manier kan je zelf browsen in de Netflix-stijl omgeving van KnowBe4 en zoeken op titel, categorie, taal of specifieke onderwerpen!
KnowBe4 Forrester

KnowBe4 bekroond als ‘Leader’ in het Forrester Wave: Security Awareness en Training Solutions, Q1 2022. Ontdek het zelf!

forrester-logo-2022

Cybersecurity top-of-mind bij medewerkers.

KnowBe4 Security Awareness Training zorgt ervoor dat medewerkers de essentie van spam, phishing, spear phishing, malware, ransomware en social engineering begrijpen en deze kennis toe kunnen passen in hun dagelijkse werk. Gebruikers krijgen on-demand, interactieve training via de browser in combinatie met onbeperkte gesimuleerde social engineering-aanvallen via e-mail, telefoon en sms.
KnowBe4

In samenwerking met KnowBe4

De KnowBe4 Training Preview bevat onder meer..

De bekroonde speelserie 'The Inside Man'

The Inside Man' is een originele, bekroonde KnowBe4 serie die in elke aflevering security awareness principes bevat die je medewerkers de belangrijkste cybersecurity best practices bijbrengen. Van social engineering, insider bedreigingen en fysieke beveiliging, tot phishing, ransomware aanvallen en deepfakes. 'The Inside Man' onthult hoe gemakkelijk het kan zijn voor een cybercrimineel om de beveiligingscontroles van je organisatie binnen te dringen en je netwerk plat te leggen.

Kevin Mitnick Security Awareness Training

Jouw organisatie loopt een hoger risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit dan dat je beseft. Ontdek van Kevin Mitnick, "The World's Most Famous Hacker," en KnowBe4's Chief Hacking Officer, de technieken die slechte cybercriminelen gebruiken en de acties die je kunt ondernemen om jezelf en je organisatie te beschermen tegen de cyberdreigingen die bestaan.

Trivia Games

In de KnowBe4 trainingsbibliotheek vindt je ook interactieve games terug. 'Spot the Phish' combineert het herkennen van verdachte bijlagen en verdachte links op een vermakelijke manier om medewerkers te leren hoe belangrijk het is om zelfs het kleinste detail van een e-mail te controleren, of die nu van een vreemde of van een bekende afkomstig is.

Security Awareness Fundamentals 2022

Deze 'flagship' Security Awareness Training geeft gebruikers een solide basis van de fundamentele kwesties waarmee ze te maken krijgen als security bewuste werknemers. Onderwerpen zijn onder meer: incident response, malware, veilig surfen, menselijke firewalls, phishing, social engineering, mobiel en de cloud, back-up, privacy en beleid.
Exclusief toegang tot de KnowBe4 ModStore via ECMsolutions

Bekijk de trainingen van KnowBe4 zelf! Meld je aan en krijg toegang tot de ModStore.

KnowBe4 Security Awareness

    Aanmelden KnowBe4 Modstore Account

    Vul je gegevens in en je ontvangt automatisch een eigen KnowBe4 ModStore account.