Klaar om te upgraden naar RightFax 16.6?

RightFax versie 16.6 is gearriveerd! De nieuwe versie is gevuld met nieuwe functies en mogelijkheden die de productiviteit van medewerkers verhoogt en het makkelijker maakt voor je organisatie om wet- en regelgeving na te leven. Indien je beschikt over een geldig supportplan bij ECMsolutions ontvang je als relatie niet alleen de upgrade media, maar heb je ook de mogelijkheid om Cryptshare veilig mailen 21-dagen gratis te testen. 

RightFax 16.6 systeemvereisten

Bekijk systeemvereisten voor het installeren van de RightFax 16.6 software.

Een aantal RightFax 16.6 features
in een notendop

Hoge resolutie faxen

Ontvangen faxen kunnen nu worden bekeken in een hogere resolutie, voor duidelijkere afbeeldingen en tekst op alle inkomende faxen. Werk met maximale kwaliteit.

Tijd van de dag routing

Met deze functie kun je faxen op een specifiek tijdstip routeren. Plan grote volumes faxen na kantooruren, waardoor faxkanalen tijdens piekuren hun maximale prestaties behouden.

Verbeterde clientworkflows

Dankzij nieuwe verbeteringen kunnen gebruikers ook snel metagegevens toevoegen of taggen aan faxen, wat ideaal is voor organisaties die geen oplossing voor vastleggen hebben.

Geautomatiseerde bibliotheekdocumenten

RightFax 16.6 ondersteunt een bibliotheek van documenten die automatisch tussen voorbladen en hoofdpagina’s van faxen kan worden ingevoegd. Zo kun je voorbladen dus blijven gebruiken.

Webgebaseerde rapportage

Beheerders kunnen eenvoudig verdachte activiteit (bijvoorbeeld buitensporige inlogpogingen) detecteren en identificeren door middel van snelle meldingen van het systeem.

AutoReply

De AutoReply-module is nu opgenomen in de standaardserverinstallatie. Deze functie moet op de RightFax-server worden geïnstalleerd en worden uitgevoerd.

De RightFax 16.6
upgrade bundel

De nieuwe versie van RightFax komt in een speciale bundel. Naast het verkrijgen van de upgrade media heb je de mogelijkheid om Cryptshare veilig mailen voor 21-dagen gratis uit te proberen. Met Cryptshare verstuur je versleutelde e-mails, eenvoudig binnen je vertrouwde e-mailomgeving. Maak je dit jaar nog gebruik van de upgrade bundel? Dan profiteer je ook nog is van 20% korting op onze Professional Services. 

Gratis upgrade media voor RightFax 16.6

Exclusieve toegang tot de upgrade media om je omgeving weer up-to-date te brengen

Gratis 21-dagen PoC voor Cryptshare veilig mailen

Ervaar Cryptshare veilig mailen 21-dagen gratis en vrijblijvend. Wij zetten het voor je klaar.

Technische ondersteuning en implementatie

Maak gebruik van technische ondersteuning en profiteer dit jaar nog van 20% korting op Professional Services.

 

Beschik je op dit moment nog over versie 10.6 of lager?

End of support

Sinds 2019 is het development team van OpenText gestopt met het uitvoeren van patches en updates voor RightFax 10.6 (en lager). Waarborg de functionaliteit van RightFax binnen uw organisatie en claim de gloednieuwe update. Breng je faxomgeving weer up-to-date tot en met mei 2024.

Maak kennis met veilig mailen

Veilig mailen is hot. Steeds meer organisaties kiezen naast fax voor deze manier van communicatie. Met Cryptshare beveilig je de inhoud van e-mail en stuur je grote bestanden mee tot wel 5 TB. Volledig volgens wetgeving en eenvoudig vanuit Outlook.

Upgrade dit jaar nog en ontvang 20% korting.

Waarborg de functionaliteit van RightFax binnen uw organisatie en claim de gloednieuwe update. Vul je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de update succesvol uit te voeren.

Ja, stuur mij meer infoNee, bedankt


 
 

Copyrights ©2020: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions