Rightfax 16.6

RightFax 16.6 is beschikbaar

Blog

RightFax 16.6 is beschikbaar

RightFax versie 16.6 is gearriveerd! De nieuwe versie is gevuld met nieuwe functies en mogelijkheden die de productiviteit van medewerkers verhoogt en het makkelijker maakt voor je organisatie om wet- en regelgeving na te leven. Indien je beschikt over een geldig supportplan bij ECMsolutions ontvang je als relatie niet alleen de upgrade media, maar heb je ook de mogelijkheid om Cryptshare veilig mailen 21-dagen gratis te testen. 

Beheerders kunnen eenvoudig verdachte activiteit (bijvoorbeeld buitensporige inlogpogingen) detecteren en identificeren door middel van snelle meldingen van het systeem.

Sinds 2019 is het development team van OpenText gestopt met het uitvoeren van patches en updates voor RightFax 10.6 (en lager). Waarborg de functionaliteit van RightFax binnen uw organisatie en claim de gloednieuwe update. Breng je faxomgeving weer up-to-date tot en met mei 2024.

Waarborg de functionaliteit van RightFax binnen uw organisatie en claim de gloednieuwe update. Neem contact op met een van onze consultants om de update succesvol uit te laten voeren.