Wie wij zijn.

Bij ECMsolutions doen wij er alles aan om waardevolle bedrijfsdata te stroomlijnen vanaf het moment dat deze de organisatie binnenkomt en weer verlaat.

Of het nu gaat om e-mail, fax, web of gescande documenten, met onze oplossingen en jarenlange expertise is je bedrijfsdata altijd in goede handen.

Wij worden enthousiast van mensen en bedrijfsprocessen en daarom staat een persoonlijke aanpak met stip op 1. Digitaal faxen, veilig mailen of het automatiseren met workflows, bij ons is geen project hetzelfde.

Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij dagelijks meer dan 700 organisaties, van MKB tot multinationals, in het gebruik van onze oplossingen.

Een greep uit ons productportfolio:

  • M-Files: Automatiseer workflows en heb direct toegang tot al je documenten.
  • Cryptshare: Stuur versleutelde e-mails inclusief grote bestandsbijlage. 
  • RightFax: Al jarenlang de meest betrouwbare oplossing voor de digitale fax.

782HAPPY CLIENTS

2301TICKETS SOLVED

12OPERATING COUNTRIES

Hoe wij werken.

Onze individuele aanpak en flexibiliteit worden al jaren gewaardeerd door onze klanten en partners. Onze werkwijze is onderverdeeld in verschillende fases: Inventarisatie, Implementatie, Training en Support. 

1. Inventarisatie

Het succes van een softwareoplossing hangt af van een goede inventarisatie. ECMsolutions begint daarom altijd eerst met een goed gesprek over de specifieke bedrijfsprocessen en doelstellingen om deze te verbeteren.

2. Implementatie

Implementatie is meer dan het proces van installatie en configuratie. Bij implementatie betrekken wij tevens de beheerder zodat direct & veelal hands-on de verschillende softwarefuncties en specifieke functies bekeken kunnen worden.

3. Training

Om de voordelen van nieuwe oplossing optimaal te benutten is het belangrijk dat iedereen zich deze snel eigen maakt. Dat vraagt om betrokkenheid en training op maat. Onderdeel zijn natuurlijk ook de niet te onderschatten tips and tricks.

4. Support

Een softwareoplossing is pas echt compleet als er zekerheid is van uitstekende technische ondersteuning. ECMsolutions biedt haar klanten naast telefonische, online en e-mail ondersteuning ook optioneel on-site ondersteuning.

Check ons downloadcentrum.

Ben je opzoek naar meer informatie met betrekking tot een specifieke oplossing of product? In het ECMsolutions downloadcentrum vindt je extra informatie zoals systeemvereisten, whitepapers en voorwaarden voor onze oplossingen.

Breng me er heen

 
 

Copyrights ©2020: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions