Over ons

Over ECMsolutions

Bij ECMsolutions – ook wel bekend onder de naam Metastore Nederland – zijn wij gespecialiseerd in het stroomlijnen van bedrijfsdata.
Over ons

Uw waardevolle bedrijfsdata gestroomlijnd door experts.

25jaar ervaring in het stroomlijnen van data.

Bekijk en lees ons verhaal

Bij ECMsolutions zijn wij al sinds 1990 specialist in het stroomlijnen van papieren-en digitale bedrijfsinformatie. Waar wij in het begin pioniers waren op het gebied van fax automatisering met de inzet van RightFax, is onze expertise in de loop der jaren verder uitgebouwd naar data management en security.
Digitale oplossingen van nu.
Anno 2020 ondersteunen wij zowel binnen als buiten de Benelux meer dan 700 organisaties in het gebruik en beheer van onze oplossingen. Of het nu gaat om het digitaliseren van bedrijfsprocessen, het scherp houden van uw medewerkers op het gebied van security of het snel en veilig verzenden van informatie via e-mail, fax of SMS.
25
Jaar ervaring
36
landen actief
788
Tevreden klanten

Hoe wij werken

Samenwerken aan maximaal resultaat.

04 Stappen

1
Inventarisatie
Het succes van een softwareoplossing hangt af van een goede inventarisatie. ECMsolutions begint daarom altijd eerst met een goed gesprek over de specifieke bedrijfsprocessen en doelstellingen om deze te verbeteren.
2
Voorstel & Planning
Samen wordt er bekeken welke oplossing en configuratie het beste aan sluit bij uw wensen en doorvertaald in een projectvoorstel en planning.
3
Implementatie & Training
Implementatie is meer dan het proces van installatie en configuratie. Bij implementatie betrekken wij alle key-users en voorzien ze van een training op maat.
4
Supportplan
Een softwareoplossing is pas echt compleet als er zekerheid is van uitstekende technische ondersteuning. ECMsolutions biedt haar klanten naast telefonische, online en e-mail ondersteuning ook optioneel on-site ondersteuning.