Dashboards / BI

Betere bedrijfsprestaties met ECM-Dashboards

Nooit eerder was de behoefte aan een snelle en efficiënte oplossing voor toegang tot bedrijfskritische data zo groot als nu. Bij de meeste organisaties is alleen al het opslaan van belangrijke data in verschillende omgevingen, zoals bijvoorbeeld Finance, CRM, Operations, Productie, Sales en Marketing, een uitdaging.

 

 

 

Het creëren van één intuïtieve weergave van de bedrijfsprestaties uit deze verschillende omgevingen is voor veel senior managers vooralsnog een onmogelijke opgave. Een ECM-Dashboard biedt één geconsolideerd en sterk interactief overzicht van real-time prestaties van de organisatie uit een breed scala aan gegevensbronnen.

 

Krijg real-time inzicht in:

Finance: openstaande facturen, winst en cashflow.

Sales: Pipeline, Sales YTD/MTD ten opzichte van het target.

Operations & IT: Service Levels, Supply Chain en inzet van resources.

Management: KPI’s, winstgevendheid en resultaten.

 

ECM-Dashboards geven organisaties de mogelijkheid bedrijfsprestaties te verbeteren. Dat kan door medewerkers in staat te stellen sneller en accurater beslissingen te laten nemen op basis van real-time managementdata, gepresenteerd in duidelijk dashboard. Medewerkers kunnen hun eigen interactieve dashboard creëren van business-data, op basis van de gegevens en KPI’s die er het meest toe doen voor hun functie en/of te leveren service. Anders dan de traditionele Business Intelligence oplossingen is een ECM-Dashboard naast intuïtief ook in hoge mate configureerbaar en snel geïmplementeerd. Medewerkers zijn meestal reeds binnen enkele dagen ‘up and running’, wat leidt tot snelle levering van de zakelijke voordelen en ROI.

 

Met ECM-Dashboards krijgen business managers snel een nauwkeurig, real-time overzicht van de gehele organisatie, specifieke operationele gebieden en individuele prestaties. ECM-Dashboards integreren moeiteloos met een breed scala aan bestaande zakelijke systemen, databases, spreadsheets en zelfs platte bestanden. Op die manier brengt het de meest kritische data uit de bestaande gegevensbronnen van een organisatie bij elkaar. Door het aanbieden van proactieve meldingen ontvangen gebruikers geavanceerde waarschuwingen van mogelijke afwijkingen in de prestaties. Ook stelt het de gebruiker in staat om met een paar muisklikken dieper door te dringen en in te zoomen op de onderliggende brongegevens, zodat de oorzaak van potentiële problemen kan worden geïdentificeerd en corrigerende maatregelen kunnen worden genomen

 

Belangrijkste voordelen van ECM-Dashboards:

Proactieve alerts

ECM-Dashboards leveren proactief meldingen omtrent potentiële problemen, afwijkende prestaties, trends en kansen.

 

Gegevensconsolidatie

ECM-Dashboards brengen informatie uit meerdere bronnen samen, waaronder boekhoudsoftware, spreadsheets, CRM-systemen, HR, payroll, workflow en DMS. Hiermee wordt een helder geconsolideerd overzicht verstrekt van belangrijke managementinformatie.

 

Prestatievisualisatie

ECM-Dashboards geven voor een sneller en accurater besluitvormingsproces visuele, interactieve en eenvoudig te begrijpen dashboard overzichten van relevante informatie.

 

Eenvoudige analyse

Gebruikers kunnen met een paar simpele muisklikken snel diep doordringen in de gegevens om de onderliggende oorzaak van specifieke business issues te achterhalen.

 

Prestatieverbetering

ECM-Dashboards verbeteren de prestaties op individueel, team- en organisatieniveau door medewerkers in staat te stellen om tot een betere besluitvorming te komen.

 

Intuitive RightFax ECM Dashboard