RightFax Epic integration

RightFax integratie met EPIC elektronisch patiëntendossier

Blog / Nieuws

RightFax integratie met EPIC elektronisch patiëntendossier

Met OpenText Rightfax, de marktleider op het gebied van fax-software, is een groot voordeel dat er compatibiliteit is met een grote hoeveelheid aan third-party applicaties. Er is geen andere fax software op de markt waarbij deze integraties zo eenvoudig geïmplementeerd en gebruikt kunnen worden als bij Rightfax het geval is.

Een van deze integraties is die met het elektronisch patiëntendossier softwarepakket EPIC. Met de EPIC integratie met Rightfax kunnen faxen rechtstreeks vanuit EPIC verstuurd worden. Dit levert productiviteitswinst en daarmee een tijd- en kostenbesparende oplossing op.

Medewerkers faxen met deze integratie rechtstreeks de lab-resultaten, voorgeschreven medicijnen, patiëntendossiers en andere informatie op een geïntegreerde en rechtsgeldige wijze naar de juiste persoon of afdeling. De terugkoppeling van de verzonden fax is binnen EPIC zichtbaar en ook de volledige faxhistorie blijft binnen de software zichtbaar zodat het werken met aparte Rightfax Client applicaties verleden tijd is.

Alles wat hiervoor benodigd is, is een juist geconfigureerde Rightfax server en het configureren van de EPIC software om met Rightfax te communiceren. Installatie van losse en aparte modules is verleden tijd, een prettige gedachte.

Wilt u graag verder van gedachten wisselen omtrent de mogelijkheden om het elektronisch patiëntendossier EPIC met uw Rightfax omgeving te koppelen? Vraag naar de mogelijkheden  en maak een afspraak met een van onze adviseurs.