Security Awareness Training

KnowBe4 Security Awareness

KnowBe4 Security Awareness Training

Het grootste platform voor security awareness training ter wereld gecombineerd met gesimuleerde phishing aanvallen. Met ruime ervaring in verschillende markten is ECMsolutions al jarenlang dé nummer 1 KnowBe4 specialist in Nederland en België.

Waarom Security Awareness Training? #humanfirewall

De Coronapandemie laat ons zien wat grootschalig thuiswerken kan betekenen voor cybercrime. Medewerkers en directie worden steeds vaker via nieuwe listige manieren benaderd door cybercriminelen. Met als doel? Vertrouwelijke informatie losweken om zo uiteindelijk geld afhandig te maken. Door deze toename komt het thema Security Awareness steeds hoger op de prio lijst van de IT- en Security Manager. Er is een verhoogd risico op verstoringen, financiële schade en negatieve publiciteit, maar waar en hoe begin je?
KnowBe4 Security Awareness

KnowBe4 is al 3x op rij door Gartner bekroond tot meest innovatieve platform voor security awareness trainingen en phishing-simulaties ter wereld.

Gartner

Cybersecurity top-of-mind bij medewerkers.

KnowBe4 Security Awareness Training zorgt ervoor dat medewerkers de essentie van spam, phishing, spear phishing, malware, ransomware en social engineering begrijpen en deze kennis toe kunnen passen in hun dagelijkse werk. Gebruikers krijgen on-demand, interactieve training via de browser in combinatie met onbeperkte gesimuleerde social engineering-aanvallen via e-mail, telefoon en sms.
KnowBe4
KnowBe4 Phishing

Simuleer phishing-aanvallen via e-mail.

Phish regelmatig eigen medewerkers met gesimuleerde phishing e-mails en voeg eenvoudig een bijlage toe. Kies uit meer dan 5000 pre-installed templates uit de bibliotheek die dagelijks wordt aangevuld door de KnowBe4 community. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je eigen phishing-template helemaal zelf te maken.Maak daarnaast gebruik van unieke functies zoals Advanced Reporting, Smart Groups en de nieuwe Virtual Risk Officer.

Start met interactieve training, gewoon in het Nederlands.

Maak gebruik van ’s werelds grootste bibliotheek op het gebied van Security Awareness Training. Krijg toegang tot meer dan 1000+ interactieve modules, video’s, games, posters en nieuwsbrieven. Met de vernieuwde training interface, krijgen medewerkers een frisse nieuwe leerervaring die het leren leuk en boeiend maakt. KnowBe4 is beschikbaar in meer dan 100 talen!
KnowBe4 Training

In een notendop

Een overzicht van de KnowBe4 features.

Ongelimiteerd gebruik

Drie Toegangsniveaus voor Training: I, II, en III, die toegang geven tot de KnowBe4 contentbibliotheek met meer dan 1000+ items. Ontvang daarnaast onbeperkte toegang tot alle phishing-functies.

Smart Groups

Met Smart Groups kun je het gedrag en de kenmerken van elke werknemer gebruiken om op maat phishing-campagnes, trainingen, remedial learning en rapportages te maken.

Custom Landing Pages

Elk phishing template kan ook zijn eigen aangepaste landingspagina hebben, waarmee je point-of-failure-voorlichting geeft en specifiek kunt phishen naar gevoelige informatie.

Gesimuleerde bijlagen

Werk je met eigen phishing templates, dan kan je ook gesimuleerde bijlagen toevoegen in de volgende formaten: .Word, .Excel, .PowerPoint, .PDF en zelfs .ZIP bestanden.

Advanced Reporting

Bekijk rapportages voor training en phishing campagnes. Met meer dan 60 ingebouwde rapporten krijg je inzichten die een compleet beeld geven van de hele organisatie wat betreft security awareness.

Risico Scores

De nieuwe innovatieve Virtual Risk Officer-functionaliteit helpt je tussentijds te monitoren en toont je de risicoscore per werknemer, groep en de hele organisatie.

Ontdek en bekijk alle features in een persoonlijke live demo via MS Teams.

Alle KnowBe4 informatie in één overzicht. Download de brochure.

  KnowBe4 Brochure

  Ontdek het platform KnowBe4.

  Krijg toegang tot ’s werelds grootste trainingsbibliotheek voor Security Awareness die realtime wordt aangevuld met nieuwe content. Kies uit tientallen categorieën met meer dan duizend phishing templates die door criminelen in de praktijk worden gebruikt.
  Macbook Frame
  screenshot1
  screenshot3
  screenshot2
  KnowBe4 Phishing method

  Start vandaag met KnowBe4 Security Awareness Training via ECMsolutions.

  Ontdek de mogelijkheden van KnowBe4 via ECMsolutions en laat je adviseren

  door onze ervaren consultants.

  green-curve-arrow

  Boek een demo, vraag een KnowBe4 offerte op of kies voor een gratis phishing test via ECMsolutions.

   Kies net als 37,000 andere organisaties voor KnowBe4 Security Awareness Training en maak medewerkers bewust van cybercrime.