Security Awareness Training

KnowBe4

Security Awareness Training

Het meest uitgebreide platform voor security awareness trainingen en phishing-simulaties ter wereld.

Bescherm je organisatie tegen hackers en social engineering.

Je denkt dat je netwerk veilig is. Je firewall is correct geconfigureerd en collega’s maken gebruik van de nieuwste antivirussoftware. Nergens meer om zorgen over te maken, toch?
Als IT of Security Manager ben je natuurlijk volledig bewust van de gevolgen van phishing en ransomware. Als expert denk je daarom dan ook twee keer na voordat je op een onschuldige link klikt, maar geldt dit ook voor de rest binnen de organisatie?
Met KnowBe4 test én train je je medewerkers op het gebied van cybersecurity. Zorg voor extra bewustwording en gedragsverandering met volledig gesimuleerde phishing campagnes en creëer een extra human firewall. Ontdek KnowBe4 en bekijk de mogelijkheden.
KnowBe4 is al 3x op rij bekroond door Gartner als Leader in Security Awareness Computer-Based Training (CBT).
Magic Quadrant

Maak kennis met KnowBe4 en bekijk de introductie video.

Creëer bewustwording onder medewerkers.

Kevin Mitnick Security Awareness Training zorgt ervoor dat medewerkers de essentie van spam, phishing, spear phishing, malware, ransomware en social engineering begrijpen en deze kennis toe kunnen passen in hun dagelijkse werk. Gebruikers krijgen on-demand, interactieve training via de browser in combinatie met onbeperkte gesimuleerde social engineering-aanvallen via e-mail, telefoon en sms.
KnowBe4

Simuleer phishing-aanvallen en meer.

Phish medewerkers met gesimuleerde phishing e-mails inclusief bijlagen en maak eigen landing pages. Maak daarnaast gebruik van unieke functies zoals Advanced Reporting, Smart Groups, de nieuwe Virtual Risk Officer of creëer een op maat gemaakt programma per afdeling met Automated Security Awareness Program (ASAP). Integreer met Active Directory voor eenvoudig en snel gebruikersbeheer. Krijg inzichtelijk wie er vatbaar is voor cybercriminaliteit.

Ontdek het phish prone-percentage van je medewerkers. Doe de gratis Phishing Security Test.

Ontdek het platform KnowBe4.

Krijg toegang tot ’s werelds grootste trainingsbibliotheek voor Security Awareness die realtime wordt aangevuld met nieuwe content. Kies uit tientallen categorieën met meer dan duizend phishing templates die door criminelen in de praktijk worden gebruikt.
Macbook Frame
screenshot1
screenshot3
screenshot2

    Meer info? Begin hier.

    Laat ons weten waarnaar je opzoek bent. Wij helpen je graag verder.