Vind het juiste document in slechts 3 klikken met M-Files.

Door alle toenemende informatiestromen zijn documenten vaak opgeslagen op verschillende plaatsen en in verschillende systemen. Zo staat een offerte veelal in een ERP-systeem, contactgegevens in een CRM, marketingmateriaal in een gedeelde netwerkmap en notules bijvoorbeeld op Onedrive. Alle informatie bestaat dus eigelijk los van elkaar, en in deze informatiechaos is het zoeken naar het juiste document vaak een hele opgave.

M-Files helpt je bij het zoeken, vinden en beheren van al je documenten, ongeacht in welk systeem deze zijn opgeslagen. Maak intelligente workflows en vind documenten op basis van wat het betreft en zoek niet langer waar het is opgeslagen. Vanaf elk apparaat en vanuit elke locatie.

Bekijk de M-Files introductie video en ontdek alle functionaliteiten van M-Files.

De 3 pijlers van M-Files.

Omarm een maploze organisatie.

Nooit meer zoeken in folders. Vind content op basis van wat het is, en niet op basis van waar het is opgeslagen.

Bekijk meer

Creëer intelligente workflows.

Stroomlijn processen binnen de organisatie: van documentaanvragen tot goedkeuringsprocessen.

Bekijk meer

Direct toegang tot bedrijfsdata.

Werk met één centrale zoekmachine. Krijg razendsnel toegang tot al je documenten, ongeacht waar deze zich bevinden.

Bekijk meer

Omarm een maploze organisatie.

Waar is het bestand als laatste opgeslagen? Wie heeft het voor het laatst bijgewerkt? Met M-Files hoef je alleen maar te weten waar je document over gaat of welke informatie het bevat, zoals ‘factuur schoonmaakkosten juni’. Door gebruik te maken van Artifical Intelligence (AI) vind je sneller en nauwkeuriger de benodigde informatie. 

Het opslaan van bestanden en documenten is daarnaast heel eenvoudig. Druk op ‘Bewaar in M-Files’ en vertel M-Files wat voor type inhoudt het bevat. De rest wordt automatisch voor je gedaan.

De M-Files aanpak zonder folders biedt een scala aan voordelen voor je organisatie. Van efficiëntere workflows en toegangsautorisaties, tot het razendsnel vinden van de juiste informatie.

Creëer intelligente 
workflows.

M-Files verbetert werkprocessen (workflows) door beoordelings- en goedkeuringsprocessen te automatiseren. Denk hierbij o.a. aan factuur goedkeuring, declaraties, uitleveren producten of onderhoudscontracten.

M-Files controleert elke stap van het proces en weet precies wie waar verantwoordelijk voor is. De M-Files workflow stuurt de informatie automatisch naar de juiste persoon ter goedkeuring en informeert bijvoorbeeld andere collega’s of klanten wanneer alle taken zijn voltooid.

Door het automatiseren met workflows elimineer je handmatige processen. Op deze manier worden menselijke fouten voorkomen, treden er minder vertragingen op en kun je je blijven focussen op hetgeen wat belangrijk is.

Direct toegang tot al je documenten.

M-Files verbindt alle applicaties met elkaar. Door de eenvoudige integratie haal je altijd de meest recente informatie op, ongeacht het systeem of de locatie waar de data zich bevindt. 

Door informatie uit een gestructureerd datasysteem (CRM, ERP) op een intelligente manier te koppelen aan ongestructureerde contentbronnen in een ECM-systeem, creëer je met M-Files een onmisbare gegevensbank. Hiermee kunnen offertes gekoppeld worden aan een bepaalde klant die via het CRM-systeem beheerd wordt, of een factuur aan een specifieke leverancier of project. Deze geïntegreerde omgeving biedt direct toegang tot de meest recente informatie uit welk systeem dan ook.

Met M-Files ben je echt volledig mobiel. Of je nu thuis werkt, onderweg bent of op kantoor zit. Je bekijkt, creëert, bewerkt en bewaart documenten overal dankzij de Intelligent Metadata Layer. Zelfs als je offline bent.

Gartner Magic Quadrant 2018

In het rapport vindt je onder andere het “Magic Quadrant” en krijg je inzicht in de CSP markt, waaronder trends en uitdagingen.

M-Files features.

M-Files combineert gebruiksgemak met vele functionaliteiten voor alle soorten organisaties in verschillende sectoren. Deze aanpak is niet gebonden aan een systeem of opslagplaats, maar aan metadata, waardoor er geen gegevens verplaatst hoeven te worden.

Opslaan.

Door slim gebruik van metadata sla je eenvoudig documenten op.

Versiebeheer.

Met versiebeheer weet je altijd zeker dat je over de juiste document versie beschikt.

Mobiel.

Je bekijkt, creëert, bewerkt en bewaart documenten echt overal.

Integraties.

Snelle toegang tot informatie, ongeacht waar deze is opgeslagen.

Toegang.

Autorisatie wordt gecontroleerd aan de hand van object specifieke rechten.

Workflows.

Bespaar kostbare tijd door intelligente workflows te implementeren.

Ervaar het zelf.
Meld je aan voor een M-Files demo.

Tijdens een online M-Files demonstratie neemt een van onze consultants je mee in de M-Files omgeving en krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden. Meld je aan via de onderstaande button.

Aanmelden voor een online M-Files demo

Liever direct een consultant spreken? Neem contact op via:+31 88 004 99 00

Waarom je voor M-Files kiest.

900 % GROEI IN 3 JAAR

8000ORGANISATIES

500000TEVREDEN GEBRUIKERS

2005INTREDEN ECM MARKT

“M-Files wordt al jaren benoemd door Gartner als Visionary in het Magic Quadrant voor Content Services Platforms.”

“M-Files is hoog gewaardeerd in het rapport van marktonderzoeksbureau Forrester (2017) voor haar intelligent metadata layer strategie.”

“M-Files is hoog gewaardeerd voor haar eigen systeemonafhankelijke architectuur waardoor het migreren van data verleden tijd is.”

Bekijk de laatste updates.

Hieronder vindt je de laatste updates en trends met betrekking tot veilig mailen en Cryptshare.

Copyrights ©2018: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions