Factuurmanagement

Logo-ABBYY

ABBYY Flexicapture voor factuurverwerking

De meest intelligente, schaalbare en flexibele oplossing voor de verwerking van financiële documenten. Ondersteun en stroomlijn de crediteurenadministratie met kant-en-klare factuurverwerking. Digitaliseer handmatige processen en voorkom menselijke fouten.
Strategic business partner of
konica minolta logo

Waarom digitale factuurverwerking? #abbyyflexicapture

Als medewerker van de administratie ben je stiekem veel tijd kwijt met het handmatig verwerken van alle inkoopfacturen. Zo moet je na ontvangst van de factuur de juiste applicatie openen, de leverancier selecteren, de benodigde informatie invoeren zoals het factuurbedrag, uitsplitsen en een nieuwe boeking aanmaken. Komt de factuur met de post? Dan dient deze in eerste instantie ook nog gedigitaliseerd te worden. Deze traditionele manier van factuurverwerking is erg omslachtig en foutgevoelig. Gelukkig kan dat tegenwoordig ook anders. Digitale factuurverwerking – met ABBYY Flexicapture – is er voor alle organisaties die snel, efficiënt en betrouwbaar willen werken.

OVER ABBYY FLEXICAPTURE VOOR FACTUURVERWERKING

De slimme én schaalbare oplossing voor factuurverwerking.

De voordelen van AI gedreven factuurverwerking door ABBYY. Bekijk de video en ontdek de features.

Automatiseer processen en laat waar mogelijk de technologie het werk doen.

ABBYY FlexiCapture voor factuurverwerking automatiseert de vastlegging, herkenning, extractie van velden en validatie van gegevens. Hiermee worden inefficiënties en de fouten en kosten die gepaard gaan met handmatige factuurverwerking verminderd omdat gegevensinvoer en de fysieke verwerking van papier overbodig worden.
Quadrant

ABBYY FlexiCapture is al drie keer op rij erkend als de technologische koploper voor intelligente documentverwerking.

Kant-en-klare factuurverwerking

ABBYY voor factuurverwerking is gebaseerd op de vertrouwde toonaangevende technologie en bewezen architectuur van ABBYY. Met behulp van kunstmatige intelligentie (AI), zoals machine learning, neurale netwerken en natuurlijke taalverwerking, worden het vastleggen, herkennen, extraheren van velden en valideren van gegevens volledig geautomatiseerd en kunnen documenten direct worden verwerkt.
abbyy visualisatie
M-files nederland

Integreer met een DMS, zoals M-Files

De integratie van FlexiCapture met M-Files stroomlijnt bedrijfsprocessen zoals factuurverwerking door het faciliteren van een end-to-end automatiseringsoplossing. FlexiCapture maakt gebruik van AI-technologieën om ongestructureerde inhoud om te zetten in gestructureerde, bruikbare informatie. Als onderdeel van de digitale transformatie en intelligent informatiebeheer kunnen processen vervolgens met M-Files verder geautomatiseerd worden.
Hoe het werkt

De essentie van ABBYY Flexicapture in 5 stappen

1. Factuur import

De factuuroplossing van ABBYY ondersteunt meerdere invoerkanalen, zoals e-mail, scannen van facturen via het web, MFP, FTP, mobiele vastlegging, fax, enzovoort. Het zorgt voor identieke documentverwerking, onafhankelijk van vorm of formaat.

2. Classificatie

De technologie voor factuurclassificatie maakt het mogelijk documenten te sorteren op soorten en aangepaste subcategorieën. Het systeem leert "on the fly", waardoor een snelle inzet en een hogere verwerkingsnauwkeurigheid mogelijk zijn.

3. Herkenning, extractie en validatie van gegevens

De factuuroplossing van ABBYY identificeert en extraheert gegevens uit relevante factuurvelden. De oplossing ondersteunt landspecifieke validatieregels en matching van facturen met stamgegevens, naast PO matching.

4. Controle van gegevens en goedkeuring van facturen

Goedkeuringsprocessen voor gegevens worden eenvoudiger met een intelligente workflow-goedkeuring die automatische factuurverwerking omvat. Daarbij is er de mogelijkheid van handmatige verificatie door een accountant voor ontbrekende informatie, en onmiddellijke boeking voor geldige PO-matchende documenten.

5. Export en archivering

ABBYY FlexiCapture voor factuurverwerking kan eenvoudig worden geïntegreerd met ERP-systemen, financiële toepassingen en databases voor de daaropvolgende export van factuurgegevens. Geautomatiseerde indexering van facturen op basis van sleutelvelden zorgt ervoor dat facturen snel en gemakkelijk kunnen worden opgehaald. De transformatie van afbeeldingen naar PDF-formaten voldoet natuurlijk aan de nieuwste archiveringseisen.

Ontdek en bekijk alle features in een persoonlijke live demo via MS Teams.

Alle ABBYY informatie in één overzicht. Download de whitepaper.

  ABBYY download

  De voordelen van ABBYY FlexiCapture voor factuurverwerking

  Best-in-class nauwkeurigheid
  Maak gebruik van ABBYY's bekroonde, AI-gestuurde herkenningssoftware. FlexiCapture voor factuurverwerking kan door middel van meerdere benaderingen van de functionaliteit factuurgegevens binnen de meest complexe documenten lokaliseren.
  Ad hoc factuurverwerking
  Voer ad hoc projecten uit voor de verwerking van facturen, inkooporders en ontvangstbewijzen. De belangrijkste velden zijn out-of-the-box beschikbaar, zonder dat er extra configuratie nodig is.
  Flexibel en direct klaar voor gebruik
  Automatiseer de verwerking van facturen vrijwel direct, zonder een lange of moeizame implementatie. De oplossing is vooraf geconfigureerd om de vereiste gegevensvelden te identificeren en de instellingen zijn natuurlijk eenvoudig aan te passen. ABBYY FlexiCapture voor factuurverwerking is zowel on-premise als in de cloud beschikbaar.
  On-the-fly zelflerend
  In het geval dat ABBYY FlexiCapture in eerste instantie geen nieuwe factuurgegevens van een leverancier kan vinden, zal er door machine learning automatisch verder gezocht worden . De configuratie is gebaseerd op slimme algoritmen en trefwoorden in plaats van op sjablonen, waarbij informatie overal op de pagina kan staan.

  ABBYY via ECMsolutions

  green-curve-arrow

  Plan een demo in of vraag meer (prijs)informatie op. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

   Ontvang meer informatie.

   Vul je gegevens in en we komen binnen 1 werkdag bij je terug.