KnowBe4

ECMsolutions breidt productportfolio uit met KnowBe4

Blog / Nieuws

ECMsolutions breidt productportfolio uit met KnowBe4

Als leverancier van diverse oplossingen op het gebied van data management en data security zijn wij constant bezig om ons portfolio naadloos aan te laten sluiten met de uitdagingen van het hedendaagse IT-landschap. Om deze reden is ECMsolutions officieel partner geworden van ‘s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness- en phishing-simulaties: KnowBe4.

“Steeds meer merken wij bij onze relaties de behoefte om actief de kwetsbaarheid van het IT-landschap tegen kwaadwillenden verder terug te dringen. Inmiddels hebben veel organisaties hun omgeving op het gebied van hard- en software al goed op orde waardoor zij nu klaar zijn voor de volgende stap: het creëren van een sterke human firewall.”

Jordy Warnars, consultant bij ECMsolutions.

KnowBe4 is een compleet platform voor training op het gebied van cyber security om je medewerkers scherp te houden. Met een geïntegreerd platform train je je medewerkers op cybersecurity gevaren en zorg je met phishing campagnes voor extra bewustwording en gedragsverandering. Met KnowBe4 zien we dat er na 3 maanden al een daling van 24% zichtbaar is op het zogenoemde Phish-Prone Percentage. Dit houdt in dat de kans dat medewerkers op een phishing e-mail klikken significant daalt. Na 12 maanden daalt dit zelfs naar 4.7%.

Gratis Phish Security Test
Doordat KnowBe4 goed aansluit op ons bestaande data security portfolio helpen wij onze relaties vanaf vandaag om nog weerbaarder te worden tegen de dreigingen van buitenaf. Ontdek het percentage van je medewerkers die gevoelig is voor Phishing aanvallen met onze gratis Phish Security Test.

Met de Phishing Security Test worden al je medewerkers getest op phishing gevoeligheid. Ontvang binnen 24-uur een uitgebreid rapportage en ontdek hoe jouw organisatie zich tot anderen in de markt verhoudt. Gratis en vrijblijvend.