Secure Mail & MFT

Cryptshare logo wit

Cryptshare Secure Mail & MFT

Cryptshare beveiligt de inhoud van e-mail en maakt het mogelijk om eenvoudig grote bestanden tot wel 5 Terabyte te delen. Volledig compliant en eenvoudig vanuit Microsoft Outlook en via Web.

Waarom is veilig mailen software cruciaal?

Belangrijke bestanden verstuurd naar de verkeerde persoon? Of is het bestand dat je wilt versturen te groot? We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Gelukkig is met Cryptshare Secure Mail veilige e-mailcommunicatie eenvoudiger dan ooit. Versleutel automatisch de inhoud van e-mail en voeg bestandsbijlagen tot wel 5 Terabyte toe. Voldoe daarbij aan wet en regelgeving en elimineer het gebruik Shadow-IT binnen de organisatie.
OVER CRYPTSHARE

Veilig mailen en bestanden delen vanuit MS Outlook

Leer meer over de mogelijkheden

Een eenvoudige en robuuste oplossing voorkomt dat data in verkeerde handen valt.

Dagelijks wisselen organisaties waardevolle gegevens uit met klanten, leveranciers en partners. Een aanzienlijk deel van deze communicatie verloopt via e-mail en Outlook als integraal onderdeel van de gebruikte Microsoft Office-applicaties. Niet zelden betreft deze communicatie zeer vertrouwelijke gegevens en/of bestanden die eenvoudigweg te groot zijn om via e-mail te verzenden/ontvangen. Wat zijn dan de mogelijkheden?

Veilig informatie versturen en ontvangen

Cryptshare biedt de mogelijkheid om bestanden of zelfs hele mapstructuren veilig te delen met derden. Met Cryptshare voor Microsoft Outlook kunnen vertrouwelijke e-mails en bestanden veilig & zonder beperkingen in grootte rechtstreeks en eenvoudig via de vertrouwde Microsoft Outlook omgeving zowel verstuurd als ontvangen worden.
9. PDF
24. Personal

Draag snel en AVG-proof gegevens over

Met Cryptshare kun je bestanden van elk formaat en elk type rechtstreeks vanuit je e-mailprogramma verzenden. Dit is eenvoudig, veilig en bespaart kostbare tijd! Jouw contactpartners kunnen Cryptshare ook gebruiken om bestanden naar jou terug te sturen – zonder kosten of extra moeite.

Alle Cryptshare informatie in één overzicht. Download de whitepaper.

  veilig mailen whitepaper

  In een notendop

  Een overzicht van de Cryptshare features

  Versleutel e-mailverkeer

  Cryptshare versleutelt de inhoud van e-mail, waardoor medewerkers hun elektronische berichten en bestanden volledig veilig kunnen verzenden en ontvangen.

  Voldoe aan wet- en regelgeving

  Voorkom een datalek en ga veilig om met persoonsgegevens. Cryptshare maakt medewerkers bewust van het AVG-beleid binnen de organisatie.

  In de cloud of on-premise

  In de cloud of toch liever je data in eigen beheer? Kies wat het beste past binnen je organisatie. Onze Cryptshare engineers zorgen ervoor dat je snel up-and-running bent.

  Grote bestanden delen

  Voeg eenvoudig grote bestandsbijlagen toe aan je e-mail met ongelimiteerde bestandsgrootte en elimineer gratis Shadow-IT oplossingen zoals WeTransfer of Dropbox.

  Automatiseer met API's

  Met de Cryptshare API wordt data-uitwisseling en e-mailcommunicatie geautomatiseerd en versleuteld, zelfs met grote bestanden.

  Naadloze integraties

  Integreer Cryptshare naadloos in MS Outlook, Office 365 of in een ERP zoals Dynamics NAV of Business Central. Door de webclient kun je vanuit elke locatie en device veilig mailen.

  Ontdek en bekijk alle features in een persoonlijke live demo via MS Teams.

  Cryptshare via ECMsolutions

  green-curve-arrow

  Plan een demo in of vraag meer (prijs)informatie op. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

   Ontvang meer informatie.

   Vul je gegevens in en we komen binnen 1 werkdag bij je terug.