KnowBe4 SecurityCoach

PhishER Plus

Versterk je verdedigingslinie met PhishER Plus

PhishER Plus van KnowBe4 blokkeert phishingaanvallen die traditionele filters missen. Gebruikers melden verdachte e-mails, AI analyseert ze en kwaadaardige e-mails worden geblokkeerd.

Bespaar tijd én bescherm je organisatie tegen de nieuwste phishingaanvallen.

Phishingaanvallen worden steeds geavanceerder. Recent onderzoek toonde aan dat 56% van alle cyberaanvallen bestaande beveiligingsfilters weten te omzeilen. Dit kan leiden tot datalekken, identiteitsdiefstal en andere ernstige problemen. Vooral medewerkers met veel gevoelige informatie zijn een geliefd doelwit voor gerichte aanvallen (social engineering).
OVER KNOWBE4 PHISHER PLUS

Supercharge je securitystack met PhishER Plus!

Ontdek hoe je je anti-phishingverdediging een flinke boost kunt geven met PhishER Plus!

PhishER Plus is de krachtigste anti-phishingbeveiliging ter wereld.

Met PhishER Plus ben je altijd een stapje voor op cybercriminelen. Deze geavanceerde anti-phishing oplossing blokkeert dreigingen automatisch voordat ze de inboxen van je medewerkers bereiken. PhishER Plus detecteert en blokkeert phishing-e-mails automatisch, zonder dat het security team of IT hier handmatig naar hoeft te kijken. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op menselijke fouten.

Train medewerkers met boeiende content

Geen saaie e-learnings, maar boeiende content. Maak gebruik van ’s werelds grootste bibliotheek op het gebied van Security Awareness Training. Krijg toegang tot meer dan 1.000 interactieve training modules, video’s, games, posters en nieuwsbrieven. Met de vernieuwde training interface, krijgen medewerkers een frisse nieuwe leerervaring die het leren leuk en boeiend maakt. KnowBe4 is natuurlijk in het Nederlands en meer dan 30 andere talen beschikbaar!
KnowBe4 trainingen
kb4-visual-training-2-transparant

Simuleer phishing-aanvallen via e-mail

Phish regelmatig eigen medewerkers met gesimuleerde phishing e-mails en voeg eenvoudig een bijlage toe. Kies uit meer dan 5.000 verschillende pre-installed templates uit de KnowBe4 bibliotheek die dagelijks wordt aangevuld vanuit de KnowBe4 community. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om eenvoudig een phishing-template aan te passen of helemaal zelf samen te stellen. Maak daarnaast gebruik van unieke KnowBe4 functies zoals Advanced Reporting, Smart Groups, Social Engineering Indicators (SEI) en de vernieuwde Virtual Risk Officer.

Alle KnowBe4 informatie in één overzicht. Download de whitepaper.

  KnowBe4 whitepaper

  Analyseer behaalde resultaten en leer!

  Ontdek het risicoprofiel van de organisatie als geheel en de individuele medewerker. Koppel eenvoudig gebruikers via Active Directory en ontvang automatisch rapportages. Als administrator heb je toegang tot een zeer gebruiksvriendelijk en uitgebreid portaal met tal van configuratie mogelijkheden. Maak eenvoudig waardevolle managementrapportages inclusief statistieken en voortgang van de verschillende trainingen en phishing campagnes.
  ECM_2020_chart_knowbe4_v2

  In een notendop

  Een overzicht van de KnowBe4 features.

  Ongelimiteerd gebruik

  Drie Toegangsniveaus voor Training: I, II, en III, die toegang geven tot de KnowBe4 contentbibliotheek met meer dan 1000+ items. Ontvang daarnaast onbeperkte toegang tot alle phishing-functies.

  Smart Groups

  Met Smart Groups kun je het gedrag en de kenmerken van elke werknemer gebruiken om op maat phishing-campagnes, trainingen, remedial learning en rapportages te maken.

  Custom Landing Pages

  Elk phishing template kan ook zijn eigen aangepaste landingspagina hebben, waarmee je point-of-failure-voorlichting geeft en specifiek kunt phishen naar gevoelige informatie.

  Gesimuleerde bijlagen

  Werk je met eigen phishing templates, dan kan je ook gesimuleerde bijlagen toevoegen in de volgende formaten: .Word, .Excel, .PowerPoint, .PDF en zelfs .ZIP bestanden.

  Advanced Reporting

  Bekijk rapportages voor training en phishing campagnes. Met meer dan 60 ingebouwde rapporten krijg je inzichten die een compleet beeld geven van de hele organisatie wat betreft security awareness.

  Risico Scores

  De nieuwe innovatieve Virtual Risk Officer-functionaliteit helpt je tussentijds te monitoren en toont je de risicoscore per werknemer, groep en de hele organisatie.

  Ontdek en bekijk alle features in een persoonlijke live demo via MS Teams.

  KnowBe4 Grid2 Report

  KnowBe4 wederom bekroond als ‘Leader’ in het Grid® Report (2023) voor Security Awareness Training.

  g2 logo
  KnowBe4 Premier partner

  KnowBe4 via ECMsolutions

  green-curve-arrow

  Plan een demo of vraag meer (prijs)informatie op. Ontdek ook de mogelijkheden voor jouw organisatie.

  Maak jouw organisatie weerbaar tegen cybercriminelen
  Medewerkers met security 'top-of-mind'
  Verlaag de kans op een cyberincident
  276% ROI binnen 3 maanden

   Ontvang meer informatie.

   Vul je gegevens in en we komen binnen 1 werkdag bij je terug.