Service Strippenkaart

Service Strippenkaart

ECMsolutions biedt de mogelijkheid om specifieke kennis van ervaren consultants te reserveren, via een strippenkaart. Deze vorm biedt flexibiliteit en zekerheid van expertise op het moment dat het benodigd is.

Extra ondersteuning en zekerheid op het moment dat het benodigd is

Phishing kende in 2021 een ongekend recordjaar met bijna 5 miljoen meldingen. Om erachter te komen in hoeverre medewerkers en directie in staat zijn om phishing tijdig te herkennen, kan men een eenmalige gesimuleerde phishing test laten uitvoeren door de specialisten van ECMsolutions. Het doel: beveiligingsbewustzijn onder medewerkers vergroten en tegelijkertijd het Phish-gevoeligheidspercentage van de organisatie in kaart te brengen. De phishing test kan daarnaast gebruikt worden als quickscan of ter controle voor de beveiligingsmaatregelen die al zijn geïmplementeerd.

Wat is een Service Strippenkaart?

Met een strippenkaart tegoed kan één van onze consultants jouw organisatie ondersteunen met bijv. het opzetten en starten van nieuwe phishing- en trainingscampagne op maat, het maken en/of naar huisstijl aanpassen van templates, bewerken van content, het maken van een persoonlijke video voor een kick-off of Training-/Phishing campagne, Training op locatie, een Mystery Guest en veel meer.
Service Strippenkaart
Request

Hoe werkt een Service Strippenkaart?

Met het aanschaffen van een strippenkaart, wordt het recht gekocht om het overeengekomen aantal uren consultancy af te nemen. Voor het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden staan natuurlijk ook verschillende inspanningen. Zo vergt het bijvoorbeeld typisch meer tijd om een persoonlijke video te verzorgen dan een template voor phishing aan te passen, bestaande content te bewerken of een managementrapportage op te maken.
Wat je kunt verwachten

Kernaspecten van een Service Strippenkaart

Periodieke voortgangsmeetings & updates

Elk kwartaal een kick-off en evaluatie sessie. Vanwege het steeds veranderende landschap van cyberdreigingen, zorgt jouw projectmanager ervoor dat de training en content up-to-date blijven en aansluiten op de laatste trends en ontwikkelingen zoals AI etc.

Uitzetten van (gesegmenteerde) trainingscampagnes

Onze lokale project manager ontwerpt en voert trainingscampagnes uit om medewerkers bewust te maken van de gevaren van phishing, social engineering, onveilig surfgedrag en andere cyberdreigingen. Afhankelijk van de specifieke behoeften en het risicoprofiel van een organisatie, kan de inhoud van de campagne worden aangepast.

Uitvoeren van gesimuleerde phishing-aanvallen

Door gesimuleerde phishing-aanvallen via e-mail, telefoon of SMS uit te voeren, kunnen medewerkers leren echte dreigingen te herkennen in een gecontroleerde omgeving. Ook leren ze hoe ze verdachte berichten moeten melden via de Phish Alert Button (PAB).
OVER ECMSOLUTIONS MANAGED SECURITY AWARENESS

Volledige ontzorging en eigen trainingscontent op maat

Ontwikkel eigen trainingscontent op het KnowBe4 platform via onze Security Awareness Studio!

Maak gebruik van onze mobiele studio en creëer je eigen content!

Uniek bij ECMsolutions is onze mobiele Security Awareness Studio. Naast alle trainingsmodules die beschikbaar zijn in het KnowBe4 portaal, ga je aan de slag met eigen content! Maak het project persoonlijk en belicht interne onderwerpen op een creatieve manier waardoor medewerkers enthousiast en engaged worden. Denk aan introductie video’s of policy introducties in video of quiz vorm!

Service Strippenkaart via ECMsolutions

green-curve-arrow

Plan een demo in of vraag meer (prijs)informatie op. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Geen administratief gedoe
Duidelijk overzicht van voortgang
Gemak en voorspelbare investering
Realiseer kostenbesparing

    Ontvang meer informatie.

    Vul je gegevens in en we komen binnen 1 werkdag bij je terug.