Managed Security Awareness

Managed Security Awareness

Heb je niet genoeg resources beschikbaar of mis je misschien de benodigde expertise? Kies dan voor onze unieke Managed Services. Hierdoor kan jouw team zich blijven focussen op hun hoofdtaken en het ondersteunen van de organisatie.

De zekerheid van een lokale projectmanager die actief de lijnen uitzet

Je hebt zojuist geïnvesteerd in een Security Awareness Trainingsprogramma om ervoor te zorgen dat medewerkers niet in de val lopen van phishing e-mails of social engineering-aanvallen. Je wilt zo snel mogelijk aan de slag, maar je hebt op dit moment een tekort aan resources of een gebrek aan interne expertise. Besteed je tijd verstandig en kies daarom voor ‘extra handjes’ op het platform met onze Managed Security Awareness.

Wat is Managed Security Awareness?

Onze Managed Security Awareness is speciaal ontwikkelt voor organisaties die niet beschikken over de interne middelen, tijd of expertise om een effectief security awareness-programma te beheren. Door dit uit te besteden aan de specialisten van ECMsolutions, kan jouw organisatie erop vertrouwen dat alle medewerkers goed zijn uitgerust om zich te verdedigen tegen cyberdreigingen.
Female Customer Service
Button

Continuïteit via een eigen projectmanager

Krijg een lokale security awareness-expert toegewezen die ervoor zorgt dat het awareness programma op de juiste manier wordt uitgerold en wordt beheert. Wanneer de doelstellingen zijn gezet zal de projectmanager periodiek phishing- en trainingscampagnes opzetten, monitoren en evalueren. Zo kan jij verder met jouw eigen taken en ontvang je periodiek een (management) rapportage!
Wat je kunt verwachten

Kernaspecten van Managed Security Awareness

Periodieke voortgangsmeetings & updates

Elk kwartaal een kick-off en evaluatie sessie. Vanwege het steeds veranderende landschap van cyberdreigingen, zorgt jouw projectmanager ervoor dat de training en content up-to-date blijven en aansluiten op de laatste trends en ontwikkelingen zoals AI etc.

Uitzetten van (gesegmenteerde) trainingscampagnes

Onze lokale project manager ontwerpt en voert trainingscampagnes uit om medewerkers bewust te maken van de gevaren van phishing, social engineering, onveilig surfgedrag en andere cyberdreigingen. Afhankelijk van de specifieke behoeften en het risicoprofiel van een organisatie, kan de inhoud van de campagne worden aangepast.

Uitvoeren van gesimuleerde phishing-aanvallen

Door gesimuleerde phishing-aanvallen via e-mail, telefoon of SMS uit te voeren, kunnen medewerkers leren echte dreigingen te herkennen in een gecontroleerde omgeving. Ook leren ze hoe ze verdachte berichten moeten melden via de Phish Alert Button (PAB).

Organiseren van workshops & assessments

Periodieke trainingssessies en workshops worden georganiseerd om medewerkers bij te scholen over de laatste cyberbeveiligingspraktijken. Dit kan zowel on-site als digitaal.

Uitdraaien van (management) rapportages

Jouw projectmanager rapporteert over de effectiviteit van de training, inclusief welke medewerkers vatbaar waren voor aanvallen en welke onderwerpen mogelijk verdere training vereisen. Aan het einde van elk kwartaal ontvang je een evaluatie op maat en opgemaakt in eigen huisstijl.

Benieuwd naar de Managed Security Awareness mogelijkheden voor jou?

OVER ECMSOLUTIONS MANAGED SECURITY AWARENESS

Volledige ontzorging en eigen trainingscontent op maat

Ontwikkel eigen trainingscontent op het KnowBe4 platform via onze Security Awareness Studio!

Maak gebruik van onze mobiele studio en creëer je eigen content!

Uniek bij ECMsolutions is onze mobiele Security Awareness Studio. Naast alle trainingsmodules die beschikbaar zijn in het KnowBe4 portaal, ga je aan de slag met eigen content! Maak het project persoonlijk en belicht interne onderwerpen op een creatieve manier waardoor medewerkers enthousiast en engaged worden. Denk aan introductie video’s of policy introducties in video of quiz vorm!

Managed Services via ECMsolutions

green-curve-arrow

Plan een demo in of vraag meer (prijs)informatie op. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Kies voor ontzorging
Leun op 'best-practises' van jouw project manager
Realiseer kostenbesparing
Meting & rapportages

    Ontvang meer informatie.

    Vul je gegevens in en we komen binnen 1 werkdag bij je terug.