Custom Awareness Content

Custom Awareness Content

Boost je Security Awareness programma en ga aan de slag custom content. Persoonlijke video’s kunnen bijdragen aan een effectievere en boeiendere leerervaring voor medewerkers. Van persoonlijke video content tot aan effectieve e-learnings.

Breng je Security Awareness programma tot leven met persoonlijke content

Veel organisaties zijn inmiddels Security Awareness moe. De trainingscontent slaat niet meer aan bij de medewerkers en de inhoud heeft weinig tot geen betrekking op de organisatie zelf. Persoonlijke video’s in een Security Awareness programma kunnen daarom dienen als een effectief middel om de betrokkenheid en het begrip van de gebruikers te vergroten. Door de training persoonlijk en relevant te maken, kan de motivatie van de medewerker om deel te nemen en de training serieus te nemen, worden verhoogd.
OVER ECMSOLUTIONS CUSTOM CONTENT

Volledige ontzorging en eigen trainingscontent op maat

Ontwikkel eigen trainingscontent op het KnowBe4 platform via onze Security Awareness Studio!

Maak gebruik van onze mobiele studio en creëer je eigen content!

Uniek bij ECMsolutions is onze mobiele Security Awareness Studio. Naast alle trainingsmodules die beschikbaar zijn in het KnowBe4 portaal, ga je aan de slag met eigen content! Maak het project persoonlijk en belicht interne onderwerpen op een creatieve manier waardoor medewerkers enthousiast en engaged worden. Denk aan introductie video’s of policy introducties in video of quiz vorm!

Wat is Custom Awareness Content?

Custom Awareness Content via ECMsolutions is een unieke service die ervoor zorgt dat het awareness programma tot leven wordt gebracht. Middels een strippenkaart principe kunnen er verschillende modules op maat worden gemaakt voor de organisatie. Denk aan een persoonlijke kick-off vanuit het management (.mp4) of de introductie van het nieuwe wachtwoordbeleid via een e-learning (.scorm).
24. Camera

De voordelen van het ontwikkelen van custom content

Verhoog de betrokkenheid van gebruikers
Door video's te personaliseren op basis van de rol of afdeling van de werknemer, kan er specifieke informatie worden overgebracht die relevant is voor hun dagelijkse taken. Op deze manier zal de effectiviteit van de trainingen toenemen.
Realiseer kostenbesparing
Hoewel er initiële kosten zijn voor het produceren van video's, kunnen ze op de lange termijn kostenbesparend zijn omdat ze herhaaldelijk kunnen worden gebruikt (onboarding) zonder extra kosten voor trainers of trainingssessies.
Belicht interne en realistische scenario's
Met custom content (.mp4 of .scorm) kunnen interne scenario's worden nagebootst die van toepassing zijn op jouw organisatie. Denk aan de introductie van een nieuw beleid, kick-off video vanuit het management of een kennistoets op het gebied van privacy.
Gamification en incentives
Een incentive programma kan werken als motivatie en boost onder medewerkers. Zet elke periode een team of medewerker in het zonnetje door een prijs uit te reiken (zoals een fietsslot of security deurbel) en voeg deze uitreiking toe aan de trainingscampagne.

Custom Content via ECMsolutions

green-curve-arrow

Plan een demo in of vraag meer (prijs)informatie op. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Relevante trainingsonderwerpen, specifiek voor jouw organisatie
Creëer een hoge betrokkenheid onder medewerkers
Ontwikkel gerichte leerdoelen
Verhoogde ROI

    Ontvang meer informatie.

    Vul je gegevens in en we komen binnen 1 werkdag bij je terug.