Security Awareness Training

KnowBe4 Premier partner

KnowBe4 Security Awareness Training

Het grootste platform voor security awareness training ter wereld gecombineerd met gesimuleerde phishing aanvallen. Met ruime ervaring in verschillende markten is ECMsolutions al jarenlang dé nummer 1 KnowBe4 specialist in Nederland en België.

Mensen blijven de kritieke laag in het weefsel van Security Programma’s

Vrijwel dagelijks haalt een digitale inbraak of ransomware-incident het nieuws. In bijna alle gevallen begint een dergelijke situatie met een ondoordachte actie van een medewerker. Daarom is het belangrijk dat medewerkers bewust worden van digitale dreigingen, ze situaties tijdig herkennen en de juiste acties uitvoeren. Maar hoe zorg je ervoor dat cybersecurity top-of-mind komt, en dat de lessen van een training ook daadwerkelijk toegepast worden? Hier vertellen we je graag meer over.
OVER KNOWBE4 SECURITY AWARENESS TRAINING

Unieke Security Awareness Training in Netflix-stijl

Bekijk de trailer van seizoen 5 van de wereldwijde bekroonde speelserie ‘The Inside Man’ van KnowBe4.

Ervaar een Security Awareness Training programma dat anders is dan anders.

KnowBe4 Security Awareness Training zorgt ervoor dat medewerkers de essentie van spam, phishing, spear phishing, malware, ransomware en social engineering leren te begrijpen en opgedane kennis gaan toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Medewerkers krijgen on-demand, interactieve training via de browser of app in combinatie met onbeperkte gesimuleerde social engineering-aanvallen via e-mail, telefoon en sms.

Train medewerkers met boeiende content

Geen saaie e-learnings, maar boeiende content. Maak gebruik van ’s werelds grootste bibliotheek op het gebied van Security Awareness Training. Krijg toegang tot meer dan 1.000 interactieve training modules, video’s, games, posters en nieuwsbrieven. Met de vernieuwde training interface, krijgen medewerkers een frisse nieuwe leerervaring die het leren leuk en boeiend maakt. KnowBe4 is natuurlijk in het Nederlands en meer dan 30 andere talen beschikbaar!
KnowBe4 trainingen
kb4-visual-training-2-transparant

Simuleer phishing-aanvallen via e-mail

Phish regelmatig eigen medewerkers met gesimuleerde phishing e-mails en voeg eenvoudig een bijlage toe. Kies uit meer dan 5.000 verschillende pre-installed templates uit de KnowBe4 bibliotheek die dagelijks wordt aangevuld vanuit de KnowBe4 community. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om eenvoudig een phishing-template aan te passen of helemaal zelf samen te stellen. Maak daarnaast gebruik van unieke KnowBe4 functies zoals Advanced Reporting, Smart Groups, Social Engineering Indicators (SEI) en de vernieuwde Virtual Risk Officer.

Alle KnowBe4 informatie in één overzicht. Download de whitepaper.

  KnowBe4 whitepaper

  Analyseer behaalde resultaten en leer!

  Ontdek het risicoprofiel van de organisatie als geheel en de individuele medewerker. Koppel eenvoudig gebruikers via Active Directory en ontvang automatisch rapportages. Als administrator heb je toegang tot een zeer gebruiksvriendelijk en uitgebreid portaal met tal van configuratie mogelijkheden. Maak eenvoudig waardevolle managementrapportages inclusief statistieken en voortgang van de verschillende trainingen en phishing campagnes.
  ECM_2020_chart_knowbe4_v2
  KnowBe4 Grid2 Report

  KnowBe4 wederom bekroond als ‘Leader’ in het Grid® Report (2023) voor Security Awareness Training.

  g2 logo

  In een notendop

  Een overzicht van de KnowBe4 features.

  Ongelimiteerd gebruik

  Drie Toegangsniveaus voor Training: I, II, en III, die toegang geven tot de KnowBe4 contentbibliotheek met meer dan 1000+ items. Ontvang daarnaast onbeperkte toegang tot alle phishing-functies.

  Smart Groups

  Met Smart Groups kun je het gedrag en de kenmerken van elke werknemer gebruiken om op maat phishing-campagnes, trainingen, remedial learning en rapportages te maken.

  Custom Landing Pages

  Elk phishing template kan ook zijn eigen aangepaste landingspagina hebben, waarmee je point-of-failure-voorlichting geeft en specifiek kunt phishen naar gevoelige informatie.

  Gesimuleerde bijlagen

  Werk je met eigen phishing templates, dan kan je ook gesimuleerde bijlagen toevoegen in de volgende formaten: .Word, .Excel, .PowerPoint, .PDF en zelfs .ZIP bestanden.

  Advanced Reporting

  Bekijk rapportages voor training en phishing campagnes. Met meer dan 60 ingebouwde rapporten krijg je inzichten die een compleet beeld geven van de hele organisatie wat betreft security awareness.

  Risico Scores

  De nieuwe innovatieve Virtual Risk Officer-functionaliteit helpt je tussentijds te monitoren en toont je de risicoscore per werknemer, groep en de hele organisatie.

  Ontdek en bekijk alle features in een persoonlijke live demo via MS Teams.

  KnowBe4 Premier partner

  KnowBe4 via ECMsolutions

  green-curve-arrow

  Plan een demo of vraag meer (prijs)informatie op. Ontdek ook de mogelijkheden voor jouw organisatie.

  Maak jouw organisatie weerbaar tegen cybercriminelen
  Medewerkers met security 'top-of-mind'
  Verlaag de kans op een cyberincident
  276% ROI binnen 3 maanden

   Ontvang meer informatie.

   Vul je gegevens in en we komen binnen 1 werkdag bij je terug.