Cybersecurity Awareness Maand

European Cyber Security

European Cybersecurity Month!

Creëer bewustwording op het gebied van cybersecurity en download onze gratis Nederlandstalige Cybersecurity Awareness Toolkit. Zorgvuldig samengesteld door de cybersecurity-experts van KnowBe4 en exclusief beschikbaar via ECMsolutions.

Pas als medewerkers alert zijn, is de organisatie echt weerbaar. #humanfirewall

Medewerkers en directies worden steeds vaker via nieuwe listige manieren benaderd door cybercriminelen.
Met als doel? Vertrouwelijke informatie losweken om zo uiteindelijk geld afhandig te maken.
Door deze toename komt het thema Security Awareness steeds hoger op de prio lijst van de IT- en Security Manager.
Er is een verhoogd risico op o.a. financiële schade, ernstige verstoringen en negatieve publiciteit, maar wij hebben de oplossing.
KnowBe4 g2 Grid 2022

KnowBe4 is bekroond tot ‘leader’ in het G2 Grid Report fall 2022. Het rapport vergelijkt leveranciers op o.a. gebruikersbeoordelingen en klanttevredenheid.

Een gratis Toolkit, samengesteld door experts. #europeancybersecuritymonth

Als Cybersecurity specialist helpen wij je deze maand graag op weg. In heel Europa staat de maand oktober in het teken van Cybersecurity Awareness. Het doel van deze Europese campagne was het bewustzijn van cyberveiligheidsbedreigingen te vergroten én cyberveiligheid binnen organisaties te bevorderen. Het ideale moment om ermee aan de slag te gaan!

Speciaal voor de European Cybersecurity Month (ECSM) hebben wij samen met onze leverancier KnowBe4 een exclusieve Security Awareness Toolkit samengesteld. Volledig in het Nederlands en vol met tools, tips & exclusief toegang tot de ‘Social Engineering’ trainingsmodule van KnowBe4. Kortom, de ideale Security Awareness kickstart binnen je organisatie.

In samenwerking met KnowBe4

De gratis Cybersecurity Awareness Toolkit.

Security Awareness Training Plan

Dit trainingsplan kan worden gebruikt tijdens de maand oktober, maar is tevens ook nadien geldig. Het bevat de laatste beveiligingsrisico's en is compleet uitgerust met infographics, video's, beveiligingstips en meer!

'Top 10' tips voor bewustwording

De cybersecurity-experts van KnowBe4 hebben de 10 beste tips voor het veilig werken vanuit huis voor medewerkers uitgewerkt in één overzicht. Dit overzicht kan eenvoudig intern worden gedeeld.

Gratis E-mail Exposure Check

Met deze tool ontdek je binnen een paar stappen welke Email adressen van je collega's blootgesteld zijn voordat cybercriminelen dat doen. De tool scant duizenden databases van datalekken en controleert of cruciale bedrijfsinformatie ooit is blootgesteld.

Exclusief toegang tot KnowBe4's Social Engineering 2022 training

Ontvang gratis en exclusief voor alle medewerkers toegang tot de online training over de werking van Social Engineering in 2022 uit de KnowBe4 ModStore.
Ontdek alle ins en outs van Security Awareness

Download de gratis Cybersecurity Awareness Toolkit van KnowBe4.

    Download de Security Awareness Toolkit

    Vul je gegevens in en ontvang de Toolbox in je inbox