Cloud Fax

Cloud Fax

Cloud Fax maakt gebruik van cloud technologie om faxberichten te versturen en ontvangen via internet. Upload de documenten eenvoudig op ons platform, voer het faxnummer van de ontvanger in en verzend het document – zo simpel is het.

Cloud Fax biedt moderne oplossingen voor traditionele faxuitdagingen

In het snel evoluerende digitale landschap blijft faxen een essentieel communicatiemiddel in vele sectoren. Cloud Fax biedt bedrijven een kostenbesparende, flexibele en veilige oplossing om documenten uit te wisselen. Door het elimineren van de noodzaak voor fysieke faxapparaten en gerelateerde overheadkosten, stelt Cloud Fax bedrijven in staat om faxen te versturen en ontvangen vanaf elk apparaat met internettoegang. Dit niet alleen verhoogt de operationele efficiëntie, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door de afhankelijkheid van papier te verminderen.

OVER CLOUD FAX VIA OPENTEXT

Dé oplossing voor duurzame communicatie via Cloud Fax

De voordelen van Cloud Fax via OpenText. Bekijk de video en ontdek de features.

Moderniseer processen en laat waar mogelijk de technologie het werk doen.

OpenText Fax2Mail is een cloud-gebaseerde faxservice waarmee je faxen kunt versturen en ontvangen als elektronische berichten rechtstreeks vanuit je bestaande e-mailaccounts – altijd en overal. Je hebt geen faxservers, faxmachines en gerelateerde infrastructuur meer nodig, waardoor je op faxkosten bespaart en je productiviteit verbetert.

De voordelen van Cloud Fax

Flexibiliteit
Vanaf elke locatie met internetverbinding kun je faxdocumenten ontvangen of verzenden & garandeer bezorging zonder capaciteitsbeperkingen.
Stroomlijn fax-workflows
Integreer Cloud Fax met back-endsystemen voor een wendbare, efficiënte, naadloze en veilige informatie-uitwisseling.
Milieuvriendelijk
Verminder papier- en energieverbruik bij het verzenden van digitale fax.
Kostenefficiënt
Met Cloud Fax heb je geen faxservers, beheer of speciale telefoonlijn nodig.

Zo gebruiken organisaties Cloud Fax

Gezondheidszorg

Medische instellingen gebruiken Cloud Fax voor het versturen van vertrouwelijke informatie zoals patiëntgegevens en recepten. De software is in overeenstemming met privacyregelgeving.

Juridische sector

Advocatenkantoren en juridische afdelingen gebruiken Cloud Fax om documenten zoals getuigenverklaringen, contracten en andere juridische documenten, te verzenden en ontvangen.

Vastgoed

Makelaars en vastgoedagentschappen versturen veilig aankoop- en verkoopovereenkomsten, huurovereenkomsten en andere belangrijke documenten via Cloud Fax.

Onderwijs

Scholen gebruiken Cloud Fax voor de overdracht van studentendossiers, aanmeldingsformulieren en transcripties binnen en buiten de onderwijsinstelling.

Transport

In de logistieke sector wordt Cloud Fax onder andere gebruikt voor verzendingsdocumenten, vrachtbrieven en andere essentiële transportdocumentatie.

Productieindustrie

Bij productiebedrijven wordt Cloud Fax gebruikt voor ontwerpspecificaties, bestellingen voor onderdelen, en kwaliteitscontrole rapporten tussen stakeholders.

De beschikbare Cloud Fax abonnementen

Of je nu dagelijks enkele of bergen documenten faxt, onze service schaalt mee met jouw behoeften. Met het zogenaamde pay per use betaal je enkel voor wat je gebruikt. Cloud Fax is daarmee geschikt voor mkb’ers tot enterprises.
cloud fax visualisatie
Testimonials

Dit zeggen onze klanten over Cloud Fax

Cloud Fax via ECMsolutions

green-curve-arrow

Start vandaag. Vul het formulier in, vraag een demo aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Geen fysieke infrastructuur nodig
Realiseer flinke kostenbesparing
Minder papiergebruik betekent minder verspilling
Integratie met andere systemen

    Ontvang meer informatie.

    Vul je gegevens in en we komen binnen 1 werkdag bij je terug.