ECMsolutions KnowBe4 Premier Partner

ECMsolutions beloond met KnowBe4 Premier Partner-status!

Nieuws

ECMsolutions beloond met KnowBe4 Premier Partner-status!

ECMsolutions heeft de felbegeerde Premier Status bij KnowBe4 – marktleider in security awareness training en phishing simulaties – behaald. Deze mijlpijl is het resultaat van bewezen expertise en ervaring met het effectief inzetten en begeleiden van awareness trainingsprogramma’s.

Ongeveer 85% van alle cyberincidenten worden veroorzaakt door menselijke fouten. Medewerkers worden daarom al jaren gezien als de grootste bedreiging voor de veiligheid van organisaties. Het is dus belangrijk dat medewerkers bewust worden van digitale dreigingen, zodat ze verdachte situaties tijdig herkennen en de juiste acties uitvoeren. Om cybercriminelen buiten de deur te houden, kiezen steeds meer organisaties voor een Security Awareness trainingsprogramma waarbij medewerkers niet alleen getraind worden, maar waarbij ze tegelijk ook door middel van gesimuleerde phishing aanvallen getest kunnen worden.

Enthousiast en trots op de samenwerking met KnowBe4.

Managing Director Jordy Warnars is enorm trots op de behaalde status. “Het is fantastisch om onze klanten dagelijks te helpen in een gedeelde missie om van de meest kwetsbare schakel een hechte menselijke firewall te maken. De keuze voor de wereldwijde marktleider KnowBe4 met Nederlandse roots was enkele jaren geleden al vrij snel gemaakt. KnowBe4 is een compleet platform met extreem hoge kwaliteit trainingscontent en veel variatie in training modules, games en video. Het is dan ook geen toeval dat hun eigen gemaakte speelserie ‘The Inside Man’ inmiddels met een fraaie 8.2 op IMDB wordt gewaardeerd”.

Managed Security Awareness (Awareness-as-a-service)

De afgelopen jaren heeft ECMsolutions steeds meer waardevolle services om het platform heen ontwikkeld en succesvol uitgerold waardoor klanten nog beter geholpen worden. Jordy vervolgt: ‘”In het begin merkten we dat veel klanten wel degelijk het belang van Security Awareness Training snapten, maar door drukte of het gebrek aan interne resources uitdagingen hadden om echt te starten. Zo hebben we nu al enkele jaren onze gecertificeerde programmamanagers voor onze Managed Security Awareness Services. Zij zijn de aanjagers die onze klanten helpen en ontzorgen met het succesvol uitrollen van het project en zorgen het momentum bewaard blijft. Zo ontzorgen wij onze klanten van A tot Z met o.a. algemeen projectbeheer, verwerken van beleid in awareness, periodiek uitvoeren van phishing- en trainingscampagnes, het verzorgen van managementrapportages en veel meer”.

ECM_2020_chart_knowbe4_v2

De kracht van eigen trainingscontent op maat.

“Daarnaast beschikt ECMsolutions over in-house specialisten die in custom trainingscontent kunnen voorzien. Denk hierbij aan een persoonlijke aftrapvideo vanuit het management, een custom security culture survey of een micro e-learning over het beleid van de gebruikte wachtwoordmanager applicatie. Hiermee wekken we het trainingsprogramma nog meer tot leven en zien we medewerkers steeds enthousiaster worden”.

Toekomst en voordelen van een premier partnership.

In 2024 staat er veel te gebeuren op cybersecurity gebied. Paul Hekman, Sales Manager van KnowBe4, gaat verder: “Met trends zoals deepfakes en GenAI – waarbij cybercriminelen de technologie achter ChatGPT gebruiken om nog betere spear phishing technieken in te zetten – is de verwachting dat de schade bij organisaties door cyberaanvallen exponentieel gaat toenemen. Als KnowBe4 zijn daarom trots op de partnership en verworven premier status van ECMsolutions. Zij brengen met hun waardevolle unieke services een extra laag aan over het KnowBe4 platform, waarbij ze echt inzetten op de shift van bewustwording naar gedragsverandering”.