M-Files-certificering-visual

ECMsolutions in 2023 opnieuw Certified M-Files Delivery Partner!

Nieuws

ECMsolutions in 2023 opnieuw Certified M-Files Delivery Partner!

ECMsolutions is sinds 2022 officieel Certified M-Files Delivery Partner. In 2023 werd dit certificaat succesvol verlengd. In dit artikel vertellen we meer over het certificeringsprogramma van M-files.

M-Files heeft een in 2022 certificeringsprogramma voor M-Files partners in het leven geroepen. Het certificeringsprogramma is een persoonlijke certificering voor M-Files engineers waarbij streng op alle disciplines wordt getoetst. Zo kan M-Files de vereiste kennis van individuele engineers bij haar partners waarborgen, en de kwaliteitseisen richting klanten garanderen. Dit certificeringsprogramma wordt jaarlijks herhaald om actuele kennis bij individuele engineers te garanderen.

Certificering M-Files Solution Engineers

Omdat alle ECMsolutions M-Files engineers individueel het programma ‘M-Files Certified Solution Engineer’ succesvol hebben afgerond ontvangt ECMsolutions daarom het gewaardeerde M-Files keurmerk “Certified Delivery Partner”. Als gecertificeerde M-Files Solution Partner beschikt ECMsolutions aantoonbaar over de kennis om geavanceerde document management-oplossingen te implementeren en ondersteunen.

ECMsolutions partners & nieuwe relaties

“Iedereen bij ECMsolutions is trots om aan alle M-Files vereisten te voldoen. Het is een fraaie bevestiging van onze waardevolle kennis en ervaring”, zegt Jordy Warnars. “Samen met alle collega’s en onze business partner Konica Minolta Nederland kijken we ernaar uit om het gebruik van M-Files bij bestaande relaties verder uit te breiden en nieuwe relaties te helpen bij het begin van hun reis om informatie intelligenter te beheren.”

M-Files. The Smarter Way To Work.

M-Files voor jouw organisatie

Benieuwd naar de voordelen van mogelijkheden van M-Files voor jouw organisatie? Lees meer over M-Files of neem direct contact op voor een demo of vrijblijvende prijsopgave via info@ecmsolutions.nl.