Cryptshare voor Dynamics NAV en Business Central

Cryptshare voor Dynamics NAV en Business Central

Een van de belangrijkste facetten binnen een organisatie is het ERP-systeem zoals Microsoft Dynamics NAV of Microsoft Dynamics 365 Business Central. Een ERP-systeem wordt tegenwoordig gezien als het hart van de organisatie. Daarom zijn de eisen waaraan een dergelijk systeem moet voldoen door digitalisering en wetgeving dan ook constant in verandering. Vanwege de enorm toenemende hoeveelheid data moeten ERP-oplossingen tegenwoordig niet alleen een speciale mate van stabiliteit en efficiëntie aantonen, maar wordt ook databeveiliging steeds vaker onder de loep genomen.

De beveiliging en integriteit van data speelt een steeds belangrijkere rol binnen organisaties. Om gebruik te kunnen maken van de verzamelde gegevens moeten organisaties aan bepaalde wettelijke eisen voldoen. Met de vorig jaar ingevoerde AVG-wetgeving zijn er voor organisaties strengere vereisten die van invloed zijn op de dagelijkse operatie. Hoe zorg je ervoor dat je in controle blijft bij het verwerken van vertrouwelijke gegevens? Hoe zorg je dat informatie veilig en met een audit trail bij de juiste persoon terecht komt? Welke oplossing is intuïtief in gebruik en voorkomt dat gebruikers hun toevlucht zoeken tot Shadow-IT applicaties zoals WeTransfer of privé mailaccounts om informatie of grote bestanden te versturen?

Cryptshare voor Dynamics NAV en Business Central

Cryptshare AG heeft door samenwerking met MS Dynamics partner Orgavision een naadloze integratie voor Microsoft NAV en Dynamics 365 Business Central. Deze integratie zorgt ervoor dat je in een paar klikken heel eenvoudig e-mails en bestanden van elk formaat rechtstreeks vanuit je vertrouwde werkomgeving versleuteld kunt versturen.

Of het nu gaat om facturen, herinneringen, offertes of inkoopopdrachten, het kopiëren en plakken in een aparte e-mail is niet langer meer nodig. De vooraf toegewezen velden in NAV/Dynamics BC besparen enorm veel tijd. Denk hierbij aan het automatisch invullen van de afzender informatie, het adres van de ontvanger en onderwerpregel. Daarnaast kan men kiezen voor verschillende gradaties van versleuteling. Gebruikers kunnen (indien toegestaan) verschillende opties voor versleutelen en wachtwoord selecteren. Zo kun je bijvoorbeeld onderwerpregel versleutelen, het gehele bericht coderen of bestandsnaam versleutelen.

QUICK Technologie
Nadat het bestand voor het eerst is uitgewisseld met de ontvanger zal de Cryptshare QUICK technologie een permanente veilige verbinding aanmaken en is het uitwisselen van wachtwoorden niet meer nodig. Meer weten over QUICK? Bekijk onze andere blog.

ECMsolutions: dé Cryptshare specialist in Nederland
Op zoek naar een oplossing om versleuteld te kunnen mailen en bestanden te versturen? Meld je dan aan voor een online Cryptshare demo bij ECMsolutions. Zo ervaar je in minder dan 30 minuten de voordelen van veilig mailen volgens AVG-wetgeving. 

  • (Online) Cryptshare demonstratie
  • Snel en vrijblijvende offerte
  • Gratis 30-dagen test licentie
Ontdek Cryptshare Probeer 30-dagen gratis

 

Copyrights ©2020: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions