Cryptshare QUICK: Een revolutie in veilig mailen

Cryptshare QUICK: Een revolutie in veilig mailen

E-mail versleuteling en het delen van bestanden is anno 2019 nogal een tijdrovend proces. Ten eerste moet de verzender een wachtwoord bedenken en moet hij checken of het ook sterk genoeg is. Vervolgens vult hij het e-mailadres in, hangt het telefoonnummer eraan en zorgt dat het wachtwoord via SMS bij de ontvanger terecht komt. De ontvanger opent vervolgens de e-mail en vult de code in uit de SMS. Teveel werk? Precies om deze reden wordt er vaak gekozen voor gebruiksgemak boven veiligheid. Met de introductie van de Cryptshare QUICK technologie is onder andere het uitwisselen van wachtwoorden overbodig.

De Cryptshare QUICK technologie is de laatste innovatie op het gebied van veilig mailen en elimineert de noodzaak om nieuwe wachtwoorden uit te wisselen tussen afzender en ontvanger. Eerst wordt er een eenmalig wachtwoord gebruikt om het systeem van de ontvanger te herkennen. Daarna creëert QUICK binnen enkele seconden een stabiele en permanente veilige verbinding.

“Misbruik en slecht wachtwoordbeheer zijn de belangrijkste oorzaken van veel datalekken”

Vervolgens herkent QUICK  het systeem en zorgt voor een permanente veilige verbinding. De technologie zal daarnaast verdere communicatie voorzien van geautomatiseerde wachtwoorden. Gebruikers hoeven zich niet meer bezig te houden met wachtwoordbeheer en kunnen zo sneller bestanden uitwisselen.

Zo werkt de Cryptshare QUICK technologie:

 

ECMsolutions: dé Cryptshare specialist in Nederland
Op zoek naar een oplossing om versleuteld te kunnen mailen en bestanden te versturen? Meld je dan aan voor een online Cryptshare demo bij ECMsolutions. Zo ervaar je in minder dan 30 minuten de voordelen van veilig mailen volgens AVG-wetgeving. 

  • (Online) Cryptshare demonstratie
  • Snel en vrijblijvende offerte
  • Gratis 30-dagen test licentie
Ontdek Cryptshare Probeer 30-dagen gratis

 

Copyrights ©2020: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions