Hoe deel je veilig bestanden buiten de organisatie?

Hoe deel je veilig bestanden buiten de organisatie?

Dropbox, WeTransfer of Google Drive, bestanden delen via externe (prive) applicaties blijkt een steeds groter probleem te worden binnen organisaties. Je zou denken dat na de intrede van AVG-wetgeving afgelopen jaar de meeste organisaties de nodige stappen zetten om zichzelf tegen datalekken en hackers te beschermen.

Infographic
Maar hoe zit dat in de praktijk? M-Files ondervroeg honderden medewerkers van diverse organisaties en kwam tot de conclusie dat het probleem groter is dan de meeste bedrijven denken. Onderstaande infographic illustreert de onderzoeksresultaten, en laat zien hoe je de risico‘s voor je organisatie kunt verkleinen.

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers veilig en eenvoudig bestanden delen?

De Intelligent Information Management (IIM) oplossing van M-Files laat medewerkers eenvoudig content benaderen en delen, zonder dat de veiligheid van vertrouwelijke informatie in gevaar komt. Autorisatie wordt namelijk gecontroleerd aan de hand van object specifieke rechten. Maak slimme workflows en bewaar al je informatie veilig op één centrale plek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande link.

Ontdek de mogelijkheden van M-Files

Copyrights ©2018: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions