De verhuizing naar All IP – Ben je er klaar voor?

De verhuizing naar All IP – Ben je er klaar voor?

Telecomproviders in Europa migreren traditionele ISDN- en analoge lijnen naar IP. Dit betekent dat internet, telefonie en fax over één verbinding verwerkt wordt. Het einde van een tijdperk is nabij maar er is helaas ook nog veel onduidelijk. Er is bijvoorbeeld geen garantie dat alle IP netwerken de volledige ondersteuning bieden voor fax over IP waardoor de kans groter wordt dat problemen ontstaan door pakketverlies, latentie, jitter en roaming van netwerken.

K-n  j-  d-ze  zi-  b-gr-jp-n?

VoIP
Bij een Voice over IP gesprek zal je als er een paar tienden stilte valt of het geluid even vervormt het gesprek waarschijnlijk nog prima kunnen volgen. Als er bij een fax transmissie 1 belangrijk pakketje wegvalt de fax zeer waarschijnlijk mislukken. De vraag is hoeveel irritatie gaat u accepteren als er haperingen ontstaan in de communicatie, opdrachten vertraging oplopen, handmatige interventie benodigd is en de klanttevredenheid achteruit holt? De kans is groot dat je het afgelopen jaar al meer problemen ervaart dan voorheen met het succesvol ontvangen en versturen van faxen.

Kies voor Cloud
Door te kiezen voor een Hybride, Cloud oplossing of helemaal over te stappen naar een volledige Cloud oplossing bent u klaar voor All IP. Met Cloud Fax worden faxen binnen een paar seconden snel en veilig via Cloud verwerkt. Daarbij is er bij volledig Cloud Fax ook geen noodzaak meer te investeren in een kostbare server of ISDN en analoge Fax Gateways.

Nog meer voordelen
✓ Besparing op onderhoud- en exploitatiekosten van fax
✓ Huidige faxnummers behouden door te routeren/porteren
✓ Eenvoudig via SMTP een fax versturen vanaf een MFP

Ontdek Cloud Fax

Copyrights ©2018: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions