RightFax 16.4 is beschikbaar

RightFax 16.4 is beschikbaar

Vanaf 1 november 2018 is het development team van OpenText gestopt met het uitvoeren van patches en updates voor RightFax 10.6 (en lager). Waarborg de kwaliteit van fax en update alsnog naar versie 16.4.

Wat is nieuw in RightFax 16.4?
Hoewel je huidige faxserver in werking blijft, verlies je vele voordelen als nieuwe systeemupdates. RightFax 16.4 zit boordevol nieuwe features en add-on-modules die zijn ontworpen om je omgeving te vereenvoudigen en de administratieve en gebruikerservaring te verbeteren.

Claim hier je update naar RightFax 16.4. Vul je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de update succesvol uit te voeren.

Ja, stuur mij meer infoNee, bedankt


 

Copyrights ©2020: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions