RightFax integratie met MS Outlook 365.

RightFax integratie met MS Outlook 365.

Als we het hebben over de marktleider in geautomatiseerde faxserver-software, dan praten we al snel over RightFax.
Rightfax is een van de meest veelzijdige faxserver-software oplossingen van dit moment vanwege het vermogen om eenvoudig te integreren met 3rd-party sofware en andere applicaties als SAP, Oracle en zelfs Microsoft-producten.

Office 365
Veel bedrijven en organisaties gebruiken Office 365 en Outlook als hun e-mailplatform. Daarom hebben ze vaak sofware nodig als RightFax om hun faxen binnen dit platform te kunnen organiseren, opslaan, verzenden en ontvangen.

Daarbij komt ook nog kijken dat IT-systemen vaak complex zijn. RightFax vereenvoudigt het proces door bedrijven hun faxserver te laten gebruiken en onderhouden met bestaande software zoals Office 365.

Hoe integreert RightFax met Office 365?
De RightFax / Office 365-integratie kan worden voltooid wanneer we uw faxserver installeren en configureren. Er is geen aanvullende licentie vereist voor de SMTP Gateway en u kunt zelfs de Exchange-invoegtoepassing aanschaffen en Exchange Web Services gebruiken om te integreren met Microsoft Exchange Online in Office 365.

Waarom RightFax en Office 365 integreren?
Wanneer fax- en documentopslag / -beheersystemen niet gekoppeld zijn, worden organisaties geconfronteerd met verschillende uitdagingen zoals:

 • Compliance van branchevoorschriften;
 • Beveiligingsrisico’s zoals het versturen van informatie in een onveilige omgeving;
 • Gebrek aan beheerderstoegang tot informatie in een hybride omgeving;
 • Verminderde productiviteit;
 • Onvermogen om documenten veilig te verzenden en te ontvangen.

Door Office 365 te combineren met de beveiligde overdrachtmogelijkheden van RightFax, kunnen bedrijven de cloud gebruiken om:

 • Hun gegevens en records te beheren en te archiveren wanneer het volume toeneemt;
 • Administratie- en opslagkosten aanzienlijk te verminderen;
 • Het verzenden van documenten te stroomlijnen;
 • Een eigen private cloud-omgeving te implementeren die zich over de hele organisatie uitbreidt en toegankelijk is voor geautoriseerde eindgebruikers;
 • Beveiliging van documenten te garanderen;
 • Productiviteit van de gebruikers te verhogen.

Integreer Office 365 met RightFax vandaag!

Het integratieproces van RightFax met Office 365 is geen lang of tijdrovend proces. Het is iets dat kan worden gedaan zonder uw dagelijkse activiteiten aanzienlijk te onderbreken. Het is ook een investering die zowel in productiviteit als in kostenbesparingen loont. We kunnen u helpen om snel aan de slag te gaan.

Neem nu contact op met ons om uw documentbeheer te stroomlijnen en vandaag nog uw kosten te verlagen.

Contact

Copyrights ©2020: Metastore Nederland B.V. h.o. ECMsolutions